1. Avaleht
  2. Äri
  3. 20. märtsil avatakse Rocca al Mare Euronicsis uus Apple Shop
20. märtsil avatakse Rocca al Mare Euronicsis uus Apple Shop

20. märtsil avatakse Rocca al Mare Euronicsis uus Apple Shop

appleshop_euronics

20. märtsil kell 12.00 avatakse Tallinnas Rocca al Mare Euronicsis uus Apple Shop, kus kliendid saavad sõbralikus keskkonnas tutvuda Apple’i innovaatiliste toodete ja lahendustega, sealhulgas Mac arvutite, iPhone’ide ja iPadide ning mitmesuguse lisavarustusega.

„Me oleme väga põnevil, et saame avada Tallinnas Apple Shop’i, kus klientidel on võimalik kogeda esmaklassilist teenindust,“ ütles Euronics Balticu tegevdirektor Martin Pedai. „Kliendid, kes soovivad põhjalikumalt tutvuda terve Apple’i tootevalikuga, saavad osa professionaalsest teenindusest, mida osutavad Apple’i poolt koolitatud spetsialistid.“

Rocca al Mare Euronicsi Apple Shopis töötavad väljaõppinud spetsialistid, kes tutvustavad klientidele kõiki uusi Apple’i tooteid, nende seas iPhone 6 ja iPhone 6 Plus – suurimad edasiminekud iPhone’i ajaloos; iPad Air 2 – kõige õhem ja võimekam iPad eales; iPad mini 3 – nüüd Touch ID sõrmejäljelugejaga; uuendatud Retina displeiga MacBook Pro; uus 27-tolline 5K Retina displeiga iMac, millel on hingemattev 14,7 miljoni piksliga ekraan; OS X Yosemite – maailma kõige arenenum operatsioonisüsteem laua- ja sülearvutitele ning iWork ja iLife rakendused, mis antakse tasuta igale iOS seadme või Mac arvuti ostjale.

Interaktiivse väljapanekuga kaupluses saavad kliendid järele proovida kõiki Apple’i tooteid. Lisaks töötab kaupluses Apple’i poolt koolitatud meeskond, kes nõustab nii era- kui ka ärikliente.

Head Uudised GoodNews