1. Avaleht
  2. Inimene
  3. AASTA SÕBER! Tartu Rahvaülikool valis aasta sõbraks 2015 Tartu linnapea Urmas Klaasi
AASTA SÕBER! Tartu Rahvaülikool valis aasta sõbraks 2015 Tartu linnapea Urmas Klaasi

AASTA SÕBER! Tartu Rahvaülikool valis aasta sõbraks 2015 Tartu linnapea Urmas Klaasi

Urmas KlaasTartu Rahvaülikool valis Aasta sõbraks 2015 Tartu linnapea Urmas Klaasi ja Aasta õppijaks mitmekülgsete huvidega keeleõppuri Kaja Kruusi.

Tartu Rahvaülikooli juhatuse liikme Maire Breede sõnutsi väärtustab rahvaülikooli Aasta sõber Urmas Klaas kõrgelt vabaharidust, ta näeb, et selles osalemine tõstab inimese elukvaliteeti ja peab oluliseks Tartu Rahvaülikooli rolli tartlastele õppimisvõimaluste pakkumisel. “Tänuks mõistva suhtumise ja toe eest on meil au ja heameel anda linnapeale meie Aasta sõbra tiitel,” rääkis Maire Breede.

Aasta õppija Kaja Kruus on erakordselt mitmekülgsete huvidega naine. Ta on aastate jooksul õppinud mitmetel inglise keele kursustel, virgutanud keha ja vaimu joogas, võimelnud tuhandeaastaste hiina qigongi tarkuste järgi, kokanud küpsetamise koolitusel ja süvenenud kristalliteraapia põnevasse maailma. Kaja inglise keele õpetaja Krista Pisuke: “Kui keeletunnis ülesanne anda ja teised kursuslased alles koguvad end, siis Kajalt ei tule tavaliselt vastust kaua oodata. Ta on õpihimuline ja hakkaja ning sobib rahvaülikooli Aasta õppijaks väga hästi!”

Aasta õppija ja Aasta sõbra tiitlid ning autasud antakse üle 14.jaanuaril toimuval tänuüritusel.

Head Uudised GoodNews