1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Abilinnapea õnnitles raekojas uusi linnakodanikke
Abilinnapea õnnitles raekojas uusi linnakodanikke

Abilinnapea õnnitles raekojas uusi linnakodanikke

Nimetunnistused raekojas (9)Tänasel pidulikul vastuvõtul raekojas said nimetunnistused 48 enamasti veebruaris ja märtsis sündinud last. Värsketest nimetunnistuste saajatest olid 28 poisid ja 20 tüdrukud. Ühes peres sündis neljas laps, kuues peres kolmas laps ja üks paar oli kaksikuid.

Uusi linnakodanikke ja nende vanemaid Tallinna kõige esinduslikumasse hoonesse tervitama tulnud Tallinna abilinnapea Merike Martinson märkis oma pidulikus kõnes, et Raekoja iidsete võlvide all on alati vastu võetud linnale olulisi otsuseid ning jagatud ülevaid hetki. „Meie tänane kokkusaamine on just selline rõõmus sündmus. Linn tänab kõiki lapsevanemaid otsuse eest anda oma pisikestele tallinlase staatus,“ ütles abilinnapea.

Nimetunnistused raekojas (15)

Tallinna linn kinkis päevakangelastele Helina Tilga joonistusega piimakruusi koos pudrukausiga ning nimetunnistuse, mis on Tallinna vapiga kaante vahel.

Pealinnas oli veebruaris ja märtsis iive positiivne, nendel kuudel registreeriti Tallinna Perekonnaseisuametis 874 lapse sünd ja 802 isiku surm.

Nimetunnistused raekojas (11)

Populaarsemad tüdrukute nimed sel perioodil olid Aleksandra, Laura, Sofia ja Anna. Poistele pandi sagedamini nimeks Mark, Robert, Martin ja Artjom.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews