1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. airBaltic punktuaalsuses on maailma parim
airBaltic punktuaalsuses on maailma parim

airBaltic punktuaalsuses on maailma parim

airBaltic_2Läti lennufirma airBaltic nimetati OAG analüütikute poolt ülemaailmselt täpsusarvestuses esikohale. Kokku võrreldi 43,5 miljoni lennu andmeid.

airBalticu tegevjuht Martin Gauss: “Meie kliendid saavad toetuda püsivalt punktuaalsele teenusele. Me oleme väga uhked, et oleme saavutanud sellise tulemuse.”

OAG andmeil saavutas airBaltic punktuaalsuse 94.9% lendudega, mis ühendavad Riia sihtkohtadega Euroopas, Lähis-Idas, Venemaal ja SRÜs. See tähendab, et enam kui 9 airBalticu lennukit 10st saabuvad õigeaegselt. airBalticu järel on ülemaailmses tabelis Hawaiian Airlines, Austrian Airlines, Iberia ja Norwegian Air Shuttle.

OAG juhtiv asepresident John Grant sõnas: “Enam kui 80 aastat kogemusi lendude andmete ja nende koondamisega, on OAG parimal positsioonil, andmaks kõige usaldusväärsemaid ülemaailmseid lennustaatuseid ning punktuaalsuse andmeid. Läti lennufirma airBaltic võitis lahingu kõigi lennufirmade vahel tulemusega 94,9%, mis on märkimisväärselt parem kui keskmine.”

airBaltic oli esimene lennufirma Euroopas, mis tutvustas õigeaegse saabumise garantiid 2009. aasta alguses. See kindlustus võimaldab airBalticu reisijatel harvad hilinemised vähem ebamugavaks muuta.

airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas. Saabuvaks suvehooajaks on airBaltic juba kinnitanud kolm uut sihtkohta – Rhodos (Kreeka), Dubrovnik (Horvaatia) ning Aalborg (Taani).

Täieliku täpsusliiga 2014 raporti leiab SIIT.

Head Uudised GoodNews