1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. airBaltic täiustab teenuseid Tallinnas ja Vilniuses
airBaltic täiustab teenuseid Tallinnas ja Vilniuses

airBaltic täiustab teenuseid Tallinnas ja Vilniuses

Foto: airBalti
Foto: airBalti

Talvehooajaks paneb Läti lennufirma airBaltic käiku kaks uut otseliini ja ühendab Eesti pealinna Tallinna Pariisiga ning Leedu pealinna Vilniuse Amsterdamiga.

airBalticu kommertsjuht Christophe Viatte: “Tugevdame sidemeid Baltikumi pealinnade ja Euroopa jaamade vahel oma restruktureerimisplaaniga seoses ning neist saavad kasu meie kliendid kohe. Reisijad Tallinnast ja Vilniusest saavad nautida head ühendust Pariisi ja Amesterdamiga, mida pakume koostöös koodijagamispartnerite AirFrance’i ja KLMiga.”

Liin Lennusagedus Lennud algavad Basic klass* Business Elite klass*
Tallinn – Pariis 4 lendu nädalas 28. oktoober 2014 69 EUR 528 EUR
Vilnius – Amsterdam 4 lendu nädalas 30. oktoober 2014 69 EUR 371 EUR

* Madalaim hind, mis sisaldab makse ja teenustasusid ja on leitav kohtade olemasolul aadressilt www.airBaltic.com.

28. oktoobrist lendab airBaltic Tallinnast Pariisi neli korda nädalas. Lennud toimuvad Boeing 737 lennukiga ning hinnad algavad 69 eurost, mis sisaldab lennujaamamakse ja teenustasusid. Täieliku airBalticu lennugraafiku leiate firma kodulehelt www.airBaltic.com. 30. oktoobrist lendab airBaltic Vilniusest Amsterdami neli korda nädalas.

Lennud toimuvad Boeing 737 lennukiga ning hinnad algavad 69 eurost, mis sisaldab lennujaamamakse ja teenustasusid. Täieliku airBalticu lennugraafiku leiate firma kodulehelt www.airBaltic.com. Nagu varasemalt teatatud, on airBaltic saavutanud netokasumi miljon eurot 2013. aasta tulemustes, aasta enne äri restruktureerimisplaanis ettenähtut. airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

Head Uudised GoodNews