1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Annely Peebo, C-Jam ja Urmas Lattikas toovad jõulumeeleolu igasse Eesti nurka
Annely Peebo, C-Jam ja Urmas Lattikas toovad jõulumeeleolu igasse Eesti nurka

Annely Peebo, C-Jam ja Urmas Lattikas toovad jõulumeeleolu igasse Eesti nurka

anneli-peebo-ja-c-jam15. – 29. detsembrini toimuvad üle Eesti Annely Peebo, C-Jam ja Urmas Lattikase jõulukontserdid nimetusega “Jõuluöö”, kus esitamisele tuleb nii jõulumuusika kui ka artistide poolt valitud teoseid. Meeleolukad kontserdid on järjeks juba suvel käivitunud suurepärasele koostööle.

“Nautisin väga suvistel kontsertidel meie koostööd C-Jami ja Urmasega ning mul on väga hea meel, et saame jõulude ajal pakkuda publikule meie ühist loomingut,” ütleb Annely Peebo.

Annely Peebo on üks väheseid Eesti artiste, kel on õnnestunud nii oma andekuse kui tohutu tööga jõuda rahvusvahelise karjäärini, mis on teda viinud parimate teatrite, saalide ja muusikuteni. Ilmselt on sama erakordne seegi, et Annely on seal juba pikalt püsinud ja on tipus ka praegu. Elu ja töökoht Viinis on võimaldanud olla muusikamaailma ühes keskuses juba kauem kui paarkümmend aastat ning pikem koostöö Volksoperiga jätab Annely veel kauaks Viini. Ajalukku jäävad esinemised nii Placido Domingo, Jose Carrerase kui Andrea Bocelliga ning kõige selle taustal on äärmiselt tervitatav, et jõulu- või aastalõpukontserdid on leidnud traditsioonilise koha tema pingelises ajakavas.

“Annely hääl on väga nüansirikas ja viis, kuidas ta seda kasutab, on mitmekülgne ja erakordselt musikaalne. Lisaks veel ka särav lavasarm — mõistetav, miks ilmalavad teda ootavad. C-Jam on suurepärane näide, mida ühe instrumendi, tšelloga, teha annab ja kui see korrutada veel nelja suurepärase muusikuga… Mul on suur rõõm nende väga heade inimestega lava jagada,“ kommenteerib Urmas Lattikas. Urmas on üks Eesti tuntumaid muusikuid, kes on üles astunud paljudes koosseisudes ning teinud pikki aastaid ka omanimelist jazzkvintetti. Erinevad muusikažanrid painduvad tema käe all võluvalt kauniteks helideks ning alati heatujuline lähenemine pakub kõigile suurt rõõmu.

C-JAM on kooslus, kus neli meest on loonud ühest instrumendist suurepärase kaubamärgi, mis meeldib paljudele ning pakub innustust ka noorematele muusikutele. Suur entusiasm ja armastus muusika vastu on toonud neile väga palju tööd nii Eestis kui mujal. C-Jam on kahtlemata elamus, mida tuleb oma silma ja kõrvaga kogeda, sest nende kontsertidel juba igav ei hakka.
“Meie aasta parimaks üllatuseks oli, et maailma kõrgkultuuri tipp Annely Peebo on ka äärmiselt soe ja heatahtlik inimene. Koos geniaalse Urmas Lattikase ja romantiliste, kuid samas ka riukalike tšellodega, on kooslus selline, et ka endal on raske uskuda kui mõnus see kõik on,” täiendab Margus Uus C-Jamist.

Kogu see võimas jõuluseltskond esineb 15. detsembril kell 19 Tartu Vanemuise Kontserdimajas, 16. detsembril kell 19 Tallinna Kaarli Kirikus, 17. detsembril kell 19 Rakvere kirikus, 18. detsembril kell 17 Saaremaal Kuressaare Laurentiuse kirikus ja 19. detsembril kell 19 Pärnu Kontserdimajas. Pärast pühi, 26. detsembril kell 19 esinevad nad Tallinnas Jaani kirikus, 27. detsembril kell 19 Viljandi Pauluse kirikus, 28. detsembril kell 19 Haapsalu Kultuurikeskuses ja 29. detsembril kell 19 Paide kirikus. Piletite hind on 17-21 eurot.

Joanna Koovit Head sõnad on inimese hingele tõeline palsam. Uudiseid on igasuguseid, aga head on just need, mis panevad silma särama, annavad lootust ning kannavad sind julgelt edasi – teades, et headus on päriselt maailmas olemas!
Hea sõna muudab maailma.

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga