1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Armastatud „Jamie” ajakiri tuleb uues kuues turule
Armastatud „Jamie” ajakiri tuleb uues kuues turule

Armastatud „Jamie” ajakiri tuleb uues kuues turule

jamie_aastaraamat_2015Buduaar Meedia OÜ toob jaanuaris turule populaarse inglise toiduajakirja „Jamie” mahuka aastaraamatu, mis sisaldab Jamie Oliveri ja „Jamie” ajakirja 2014. aasta parimaid retsepte ja toiduvalmistamise nippe. Veebruarist hakkab ilmuma „Jamie” ajakiri, mis saab olema mahukam, tervislikum ja sisukam kui varem.

6.jaanuaril allkirjastasid Buduaar Meedia OÜ juhatuse liige Marge Tava ja maailmakuulsa telekoka Jamie Oliveri eestvedamisel ilmuva toiduajakirja „Jamie” peatoimetaja ning asutaja Andy Harris koostöölepingu, mille kohaselt hakkab „Jamie” ajakiri taas Eestis ilmuma. Eelmine ajakirja väljaandja Foodwork lõpetas ajakirja kirjastamise möödunud suvel, kuna ei tulnud sellega majanduslikult toime.

Jaanuari teisel poolel jõuab turule „Jamie” ajakirja mahukas aastaraamat, mis sisaldab 365 retsepti ja mitmeid toiduvalmistamise nippe. Veebruari keskel näeb ilmavalgust uuenenud „Jamie” ajakirja esimene number, mis saab olema mahukam , tervislikum ja retseptiderohkem kui varem ilmunud „Jamie” ajakiri ning praegune turuliider „Oma Maitse”. „Jamie” ajakiri hakkab Eestis ilmuma kuus korda aastas, millele lisanduvad erinumbrid. Aastatellimuse vormistanud tellijad saavad erinumbri tasuta.

Eelmise kirjastaja Foodworki ebaedu uut „Jamie” ajakirja väljaandjat ei hirmuta. „Igas äris saab tuua näiteid nii edust kui ebaedust ja hetkel ma ei näe põhjust, miks me ei peaks seda ajakirja edukalt müüma. Oleme teinud korraliku kodutöö ning leppinud oma inglise koostööpartneritega kokku meile sobivad kirjastamise tingimused,” kommenteerib Marge Tava ning lisab, et Buduaar Meedia OÜ omab 8-aastast kogemust Eesti meediaturul, kus on end tõestanud kõige konkurentsitihedamas meediasektoris kui naisteajakirjade tugevat kirjastajat ja turundajat. „Jamie Oliveri retseptid on lihtsad ja toidud erandlitult kõik tervislikud ning eestlase maitsemeelele hästi vastuvõetavad.  Seda on tõestanud ka edu, mis on saatnud Eestis Jamie Oliveri kokasaateid ja seni ilmunud kokaraamatuid,” usub Marge Tava.

„Jamie” ajakirja Eesti peatoimetaja kohustusi hakkab täitma  Kätrin Karu.

Head Uudised GoodNews