1. Avaleht
  2. Toode
  3. AS Balbiino üllatab soolase karamelliga koorejäätistega
AS Balbiino üllatab soolase karamelliga koorejäätistega

AS Balbiino üllatab soolase karamelliga koorejäätistega

classic_maap2hkli_soolase_karamelli_1lSuurim kodumaine jäätisetootja AS Balbiino hakkas valmistama soolase karamelliga koorejäätiseid. Esimesed magus-soolase lisandiga tooted on pooleliitrine Salme Jumpsi ahjuõuna koorejäätis soolase karamelliga ja liitrises perepakendis premium Classic sarja maapähkli-koorejäätis soolase karamelliga.

„Toiduainetööstuse uusimate trendide hulgas on üks populaarsemaid maitsekooslusi soolane karamell. Maailmas on populaarsust kogumas suundumus magus-soolastele maitsetele ning nende erinevatele kombinatsioonidele. Hindasime Eesti maitsemeelele enim sümpaatseks soolase karamelli maitse ja rikastasime sellega koorejäätist,“ ütles Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

salmejumps_x3„Uuele Salme Jumpsi koorejäätisele annab mõnusalt talvise maitse ahjuõun, millele lisab ootamatu maitsenüansi soolane karamell. See uudne jäätisekooslus sobib hästi nii iseseisvaks maiusroaks kui ka näiteks kuuma koogi kõrvale,“ ütles Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

„Soolase karamellilisandiga oleme täiustanud ka Classic sarja maapähkli-koorejäätist, milles on kasutatud puhast maapähkli kreemi. Soolase karamelli ja maapähkli koosluses tekib aga tõeliselt luksuslik maailmamaitse, mis ei tohiks külmaks jätta ühtegi tõelist jäätisesõpra,“ lisas Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

Salme Jumpsi jäätised valmivad kodumaisest koorest. Augustis müügile tulnud Salme Jumpsi koorejogurtijäätised on tõusnud kiiresti jäätisesõprade lemmikuks ning võtnud koha sisse Balbiino pooleliitriste jäätiste müügiedetabelis, mida juhib virsiku, aprikoosi ja vaarika koorejogurtijäätis ning kus teisel kohal on Salme Jumpsi musta ploomi koorejogurtijäätis.

Kodumaise premium jäätiste Classic sarja kuuluvad jäätised on valmistatud kodumaisest koorest. Classic sarja enimostetud maitsed on kohvijäätis Vana-Tallinna likööri ja šokolaaditükkidega, piparmündi-koorejäätis šokolaaditükkidega ning vahtrasiirupi-koorejäätis kreeka pähklitega.

AS Balbiino on suurim kodumaine jäätisetootja ning ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd enam kui 200 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Head Uudised GoodNews