1. Avaleht
  2. Toode
  3. AUHINNATUD TALVEREHVID! Goodyear toob turule neli auhinnatud talverehvi
AUHINNATUD TALVEREHVID! Goodyear toob turule neli auhinnatud talverehvi

AUHINNATUD TALVEREHVID! Goodyear toob turule neli auhinnatud talverehvi

Goodyear UltraGrip Ice ArcticGoodyear esitles kahte uut naastrehvi UltraGrip Ice Arctic ja UltraGrip Ice Arctic SUV ning kahte uut lamellrehvi UltraGrip Ice 2 ja UltraGrip 9. Uued rehvid on saanud sõltumatutes rehvikatsetes suurepäraseid tulemusi – Test Worldi katsetes edestas UltraGrip Ice Arctic SUV põhikonkurente neljas kategoorias kuuest ning UltraGrip Ice 2 valiti parimaks neljas kategoorias.

Uue põlvkonna naastrehv UltraGrip Ice Arctic

Goodyeari uuel naastrehvil UltraGrip Ice Arctic on revolutsioonilised naastud paremaks pidamiseks ja lühemaks pidurdusmaaks jääl. Karmi talvekliimasse loodud rehv võeti Põhjamaades hästi vastu – sellest annavad tunnistust võidud erinevate sõltumatute ajakirjade poolt läbi viidud testides ning positiivsed arvustused testisõitjate programmis osalejatelt.

Goodyeari rehvi naastudel on uuenduslik kuju, mis võimaldab naastul paremini säilitada suunatud asendit, mis parandab rehvi pidamist jääl. Parema veojõu saavutamiseks teel on naastul terav esiserv, mis tagab ka kiirendamisel parema pidamise jääl. Naastu laiem tagaserv suurendab rehvi pidurdamise tõhusust. Rehv tagab tasakaalustatud juhitavuse ja tõhusa pidurdusvõime nii kuival kui märjal pinnal.

UltraGrip Ice Arctic on saadaval neljakümnes suuruses vahemikus 13 kuni 18 tolli.

Naastrehv UltraGrip Ice Arctic SUV on lume- ja jäätestidel esirinnas

Goodyear UltraGrip Ice Artic SUVRehvis UltraGrip Ice Arctic SUV on kasutusel ainulaadne naastrehvitehnoloogia, mistõttu peab rehv vastu ka Euroopa põhjapoolsemates regioonides, kus temperatuur võib langeda oluliselt alla viieteistkümne külmakraadi. Samal ajal kui rehvi turvisemuster püüab lund kinni, juhivad rehvi sooned lund, lörtsi ja vett rehvist eemale, mistõttu sobib rehviga sõita ka soojematel talvepäevadel. Rehv on vastupidav vesiliule.

Test Worldi katsetel edestas Goodyeari uus naastrehv põhikonkurente neljas kategoorias kuuest. Rehvil on lühim pidurdusmaa ja tõhusaim pidamine lumel ning parim juhitavus ja pidamine jääl. UltraGrip Ice Arctic SUV vastab Rootsis, Soomes ja Norras kehtestatud uutele seadustele, mille eesmärk on vähendada teede lõhkumist.

UltraGrip Ice Arctic SUV on saadaval kahekümne seitsmes suuruses vahemikus 15 kuni 20 tolli.

Mitmekordne testivõitja UltraGrip Ice 2 sobib põhjamaistesse oludesse

Goodyear UltraGrip Ice 2UltraGrip Ice 2 on spetsiaalselt põhjamaiste talviste tingimuste jaoks välja töötatud lamellrehv. See rehv tagab stabiilse sooritusvõime ning parema pidamise ja tõhusamad pidurdusomadused lumel ja jääl ning parema sooritusvõime nii märjal kui kuival teel.

Uus täiustatud kummisegu aitab säilitada rehvi veojõudu lumel, jääl ja kuival teel. Rehvis on kasutusel Active Grip tehnoloogia, mis optimeerib kontakti tee ja rehvi vahel ka väga libedatel teedel. Rehvi sirge mustrielement haardub pinnaga, tagades hea veojõu ja pidurdusomadused nii lumel kui jääl. Sirge mustrielement koos aktiivplokkide lõigetega suurendavad stabiilsust ja veojõudu ka keerulistes sõiduoludes.

Test Worldi sõltumatud katsed näitasid, et UltraGrip Ice 2 on lumel ja jääl sama stabiilne kui kuival ja märjal teel. Selle rehvi tulemused olid ülekaalukalt parimad mitmetes kategooriates: pidavusomadused jääl ja lumel ning juhitavus ja pidurdusmaa märjal tee.

UltraGrip Ice 2 on saadaval kolmekümne kolmes suuruses vahemikus 13 kuni 18 tolli.

Võrreldes eelkäijaga märgatavalt paranenud UltraGrip 9

Goodyear UltraGrip 9Lamellrehv UltraGrip9 on ideaalne valik neile, kes soovivad kõrgekvaliteetset talverehvi väga erinevates talviste teeoludes sõitmiseks. Tegemist on UltraGripi rehviseeria üheksanda rehviga, millel on esimesena kasutusel kaks erineva suurusega turvisemustrit, mis tagavad parima võimaliku sooritusvõime.

See rehv tagab hea juhitavuse olenemata teeoludest. Rehv toimib hästi jäistel teedel tänu suure tihedusega mustrielementidele, mis jätavad kandilisema jälje. Vaiku ja taimeõli sisaldav täiustatud kummisegu parandab rehvi teel püsimise võimekust, seda eriti lumel ja jääl sõites. Rehvi hüdrodünaamilised sooned aitavad vähendada vesiliuohtu, muutes sõidu stabiilsemaks ka vihmast või lörtsist märgadel teedel.

Rehvi turvisel on lumehelbe kujutis, mis kaob rehvilt, kui turvise mustri sügavus langeb alla kriitilise piiri ehk nelja millimeetri. Siis peab rehvi välja vahetama.

UltraGrip Ice 9 on saadaval kolmekümne seitsmes suuruses vahemikus 14 kuni 16 tolli.

Head Uudised GoodNews