1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Autoeksperdi abiga suvise putuka- ja pigiralli vastu!
Autoeksperdi abiga suvise putuka- ja pigiralli vastu!

Autoeksperdi abiga suvise putuka- ja pigiralli vastu!

Autoeksperdi abiga suvise putuka- ja pigiralli vastu-2Autoekspert osaühingu esindaja Tarmo Paekivi sõnul õnnestus tal vihmaste ilmade ajal esiklaasi Shieldiga töödeldes saavutada tase, mille tulemusena ei tarvitsenudki enam teatud perioodil kojamehi tööle panna. Mõistagi oli boonuseks meeldiv sõit, mille käigus mõnestki mööduvast porisest autost kurvavõitu juhi nägu märgata võis.

Kanal 2 saates „Rooli võim“ tutvustas Tarmo Paekivi autohooldus ja -puhastusvahendite mitmekülgseid kasutusvõimalusi pakkuvat maailma. Efektseks avalöögiks oli meenutus sellest, kuidas Eesti esimese heade uudiste portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina ja tema kolleeg Erika Räpp autovahatamist katsetasid ja tõestasid, et sellega saab hakkama iga naine. Džentelmenina tunnistas Tarmo Paekivi, et naised on tegelikult osavamad ja nutikamad autohooldajad kui mehed ja eriti kui on olemas efekiivse toimega ja kergesti kasutatavad vahendid.

Autoeksperdi abiga suvise putuka- ja pigiralli vastuSuvist putukate pealetungi silmas pidades demonstreeris Tarmo Paekivi svammi, mida saab kasutada putuka- ja pigitõrjevahenditega. “See ei kahjusta autolakki ega plastikust esitulesid, kuid võtab väga efektiivselt kinni kõik kleepunud tükid ja plekid,“ rääkis ta.

Juttu tuli lihvimispotseduuridest ja vajalikest erinevatest mikrokiuga kaetud padjakestest. Paekivi tutvustas erilist mikrokuidu, mis ei lükka sodi ega tolmu autost eemale, vaid seob selle endaga. Ta mainis, et pärast kasutamist regulaarselt lappe pestes peavad need kaua vastu. “Hoolduslapid on müügil meie kõikides hooldusjaamades ja pakenditest võib lugeda, milleks üks või teine sobib,” ütles Paekivi.

Peagi avaneb Autoeksperdi esindajal võimalus tervitada huvilisi uute heade uudistega, seega püsige lainel!

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews