1. Avaleht
  2. Äri
  3. Balbiino käivitas Jätsiabi positsioneerimissüsteemi
Balbiino käivitas Jätsiabi positsioneerimissüsteemi

Balbiino käivitas Jätsiabi positsioneerimissüsteemi

Balbiino käivitas Jätsiabi positsioneerimissüsteemi
Foto: Balbiino

Suurim kodumaine jäätisetootja AS Balbiino käivitas Jätsiabi jäätiseautode positsioneerimissüsteemi, millega saavad jäätisesõbrad reaalajas vaadata, kus Jätsiabi autod parajasti liiguvad, ning kasutaja loal tuvastab süsteem kasutaja asukoha, näitamaks lähimat Jätsiabi autot. Jätsiabi sõidab kuni septembrini Tallinnas, Tartus ja Pärnus ja ka nende linnade lähistel.

„Tänu Jätsiabi autode positsioneerimisele saavad jäätisesõbrad hõlpsalt veebi kaudu jälgida, kus ja millal Jätsiabi oodata on. Rõõmsa muusikaga saabuv Balbiino Jätsiabi auto toob suvel jäätised kas või koduukseni. Kui soovite, et Jätsiabi sõidaks ka teie kodutänavast läbi, siis olete julgelt oodatud Jätsiabi autojuhtidele helistama – kui ajagraafik võimaldab, siis Jätsiabi ikka aitab!“ ütles AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

Draakon„Selle jäätisehooaja müügimenukiteks on kujunemas Eestis ainulaadne Draakoni vanilli-koorejäätis vaarikasorbetiga ning maheda hapuka maitsega rabarberi-koorejäätis vahvlikoonuses,“ ütles AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht  Enel Kolk.

Jätsiabi jäätiseauto valikus on üle 30 erineva jäätise. Jätsiabi positsioneerimissüsteemi ja sõiduplaani leiab aadressilt http://www.balbiino.ee/jatsiabi/, kus on kirjas ka iga piirkonna Jätsiabi autojuhi telefoninumbrid. Jätsiabis saab maksta sularahas ja pangakaardiga. 

AS Balbiino on ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Head Uudised GoodNews