1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Borjomi kaardistas parimad Eesti piknikualad
Borjomi kaardistas parimad Eesti piknikualad

Borjomi kaardistas parimad Eesti piknikualad

Borjomi piknikukaart 1Esimene piknikualasid kaardistav eestikeelne veebileht www.piknik.borjomi.ee sisaldab infot Eesti suuremate linnade piknikualade kohta.

Borjomi piknikukaardi nime kandev lehekülg sisaldab Tallinna, Tartu ning Pärnu peamisi parke ja puhkealasid. Hetkeseisuga on leheküljel üleval detailne info kokku 16 piknikuala kohta neis linnades, kuid igal kasutajal on võimalik neid enda poolt juurde soovitada, et parimaid kohti ka teistega jagada. Piknikualasid on võimalik veebilehel sorteerida mitmete kriteeriumite alusel, et leida enda soovidele vastav koht. Leheküljelt leiab ka kasulikke nõuandeid ja soovitusi pikniku läbiviimiseks.

Borjomi piknikukaart 2«Suvi on aeg, kus kõik peaksid oma tegemised kolima õue. Kuna söömine on ainuke töö, mis toidab, siis ei tasu unustada välja minnes ka piknikukorvi kaasa haarata,” kommenteeris Borjomi turundusjuht Tatjana Rudiene. «Veebilehel jagame infot piknikualade kohta ja soovitusi piknikumenüü koostamiseks, näiteks kuidas valmistada lihale parim marinaad ja muid grillimise nippe,“ lisas ta.

Borjomi eestikeelse piknikukaardi leiab aadressilt www.piknik.borjomi.ee.

Eesti on järjekorras viies riik maailmas, kuhu Borjomi oma piknikukaardiga jõuab. Eelnevalt on sarnane veebileht avatud Leedus, Valgevenes, Ukrainas ja Venemaal.

Head Uudised GoodNews