1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. “C-Komando” tõttab appi lootuse kaotanutele!
“C-Komando” tõttab appi lootuse kaotanutele!

“C-Komando” tõttab appi lootuse kaotanutele!

C-KomandoTäna kell 22:30 alustab Carmen Pritson-Tamme uus saatesari, kus kohtume inimestega, kellel on majanduslikud või hingelised probleemid üle pea kasvanud. Täna kuuleme Marise lugu, kes kümme aastat tagasi kirjutas alla tühjadele paberilehtedele ja selle tulemusena on tema varad arestitud ja elu põrguks muudetud. Kaja kiirlaenude võlg on aga kasvanud üüratuks ja naine ei tule enam kuidagi oma eluga toime.

“C-Komandosse” kuuluvad tippjuristid, suhtekorraldajad, psühholoogid, finantsistid ja paljud teised professionaalid, kes lähevad appi lahendama inimeste väga valusaid igapäevamuresid, olgu need siis juriidilised, psühholoogilised või sotsiaalsed. Saate eesmärk on inimene professionaalide abiga taas reele aidata ja lahendus leida.

Täna kohtume Marisega, kes kümme aastat tagasi allkirjastas pisikese summa eest täiesti tühjad paberid. Tänaseks päevaks on tema varad arestitud ja tal on kaelas võlad, millest tal aimugi ei ole. Veel enam, 80% töövõimetusega naine ei tea sedagi, millise firma juhatusse ta kuulub ja mida kõike see firma nende tühjade allkirjastatud blankettidega korda on saatnud.

Aastaid tagasi oli Kaja sunnitud võtma kiirlaenu. Täna seisab ta silmitsi asjaoluga, et tal tuleb loobuda oma kodust. Kas saatemeeskond saab selliste lootusetute probleemidega hakkama?

Uus saatesari “C-Komando” alustab juba täna kell 22:30, kohe pärast hittsarja “Pilvede all”.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=20068&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews