1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. CAMP OF HIP-HOP FOTOD! Maailma tantsulegendid jutustasid rahvusvahelises tantsulaagris omi lugusid
CAMP OF HIP-HOP FOTOD! Maailma tantsulegendid jutustasid rahvusvahelises tantsulaagris omi lugusid

CAMP OF HIP-HOP FOTOD! Maailma tantsulegendid jutustasid rahvusvahelises tantsulaagris omi lugusid

NY7A9413Camp of Hip-Hop’is on möödas juba neli päeva ning energiat hoiavad üleval ikka veel suurepärased trennid ja tõeline tantsuparadiis! Neljandal päeval võidutsesid laagris house, pantsula, O2-treening, locking ja waacking! Kui varasematel päevadel on treeningud olnud väga tempokad, siis eile oli päev, kus õpiti rohkem tantsu tunnetamise ja groov`ide kohta. Pantsula klassis tuli eestlastel 5 minutiga täiesti ise luua tantsukava, kasutades kõike seni õpitut — tulemus oli võimas ja Aafrika rütmid vallutasid kogu põranda.

Lisaks õpiti Joel Juhti käe all O2-treeningus oma stiili ja karakteri loomise kohta ning tantsijad võtsid aja maha. Locking`u klassist jagus muljeid kogu õhtuks, sest esmakordselt keskenduti muusika kuulamisele ja mõistmisele täiesti uuel viisil. Archie Burnett ja waacking lõpetasid päeva nii mõnusa atmosfääriga, et ka pärast trenni jagus küsimusi ja harjutamist mitmekümneks minutiks.

Eilse päeva tipphetk oli diskussioon kõikide selle aasta erikülalistega — nüüd oli rahval võimalus näha treenerid rääkimas ja selgitamas oma lugusid, põhimõtteid ja nõuandeid. See oli õhtu, kus teemadeks ei olnud üksnes tants, vaid elu õppetunnid. Camp of Hip-Hop’i erikülalised on sel aastal maailma tasemel meistrid, kelle tantsuline kogemus on kogunenud aastatega ja neil on, mida rääkida. Diskussiooni viimastel minutitel leidus neid, kellel oli silmis pisaraid ja neid, kes ei tahtnudki juturingist lahkuda. Ometi oli õhtul varuks veel üks äge üllatus — DJ-pulti oli saabunud DJ Critikal isiklikult!

Südaööni tantsisid koos nii külalised kui ka laagrilised, mikrofoni haaras kätte Chris Shaik isiklikult ning paaride kaupa keerutati tantsupõrandal nii kaua kuni viimnegi õhk oli saalist kadunud!

Viimane täispikk koolitustepäev on käes – oodata on midagi pöörast! Juba laupäeval ootab ees avatud võistlus kõigile tantsijatele ja huvilistele, kes vähegi tahavad sellest tantsuparadiisist osa saada — Camp of Hip-Hop Championships!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews