1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon esitleb uur kompaktset fotoprinterit SELPHY CP1000
Canon esitleb uur kompaktset fotoprinterit SELPHY CP1000

Canon esitleb uur kompaktset fotoprinterit SELPHY CP1000

SELPHY CP1000Canon tutvustas uut kompaktset fotoprinterit SELPHY CP1000, mis võimaldab printida laborikvaliteediga fotosid nii kodus kui ka liikvel olles. SELPHY CP1000 printeril on 6,8 cm (2,7-tolline) kallutatav LCD-ekraan ning see prindib pilte 47 sekundiga otse kaamerast, USB-mälult või mälukaardilt.

SELPHY CP1000 pakub tänu täiustatud värvisublimatsioonitehnikale eriti kvaliteetseid väljatrükke ja annab tulemuseks suure lahutusvõimega fotod, kasutades 16,7 miljonit värvi. Veelgi selgemate tulemuste jaoks on printeril CP1000 ka automaatne pildi optimeerimise funktsioon, mis toob paremini esile õiged värvitoonid ja kontrastid ning eemaldab punasilmsuse ja müra. Autoportreede ja grupipiltide jaoks on printeril nahatooni ühtlustamise funktsioon, mis eemaldab nägudelt pisivead.

SELPHY CP1000-3Tänu prindipeal oleva tindiriba kuumuse kontrollimisele pakub SELPHY CP1000 nelja erinevat viimistlust, ilma et oleks vaja erinevat tüüpi paberit või muud kandjat kasutada. Valikus on läikega viimistlus kauapüsivateks tulemusteks, mis kestavad kuni 100 aastat, ning kolme erineva astmega poolläikiv viimistlus hõõrdumise ja sõrmejälgede suhtes vastupidavate fotode jaoks, mida saab hõlpsalt jagada.

SELPHY CP1000 võimaldab printida nii standardset postkaardisuuruses pilti, Instagram™-i stiilis 50 x 50 pilti või pangakaardimõõtu pilte. Samuti võimaldab SELPHY CP1000 ID-fotode printimist 43-s eelmääratud suuruses. Peale selle võimaldab ühele lehele kahes eri mõõdus dokumendipildi printimine ning täpsust parandav raamimise ja lõikamise juhik igast väljatrükist maksimumi võtta ja võimalikult vähe raisku lasta.

SELPHY CP1000-2SELPHY CP1000 põhiomadused:

  • Kompaktne ja kaasaskantav fotoprinter
  • Kiire ja lihtne printimine kaamerast, USB-mäluseadmelt või mälukaardilt
  • Vastupidavad laborikvaliteediga fotod
  • Valitav viimistlus standardsel fotopaberil
  • ID-fotod laialt levinud standarditega
Head Uudised GoodNews