1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon´il maailma pikima fookuskaugusega ultra-telefoto 4K servo-kinofilmiobjektiiv
Canon´il maailma pikima fookuskaugusega ultra-telefoto 4K servo-kinofilmiobjektiiv

Canon´il maailma pikima fookuskaugusega ultra-telefoto 4K servo-kinofilmiobjektiiv

CN20x50-039 FSL (Large)Canon täiendab täna oma servo-kinofilmiobjektiivide sarja uue võimsa ultra-telefoto suumobjektiiviga CN20x50, mis on mõeldud spordi- ja loodusteemaliste telesaadete filmimise jaoks. CN20x50 on esimene omataoline, milles on kombineeritud sisseehitatud 1,5-kordne ekstender, oma klassi juhtiv 20-kordne suurendus ja eemaldatav servo draiv fookuskaugusega 50–1000 mm, mis on laiendatav isegi vahemikuni 75–1500 mm.

35 mm kaameratega portatiivseks ülekandelahenduseks loodud CN20x50 pakub nii HD-, UHD- kui ka 4K-kvaliteeti. Sellel uuel servo-kinofilmiobjektiivil on täielikult eemaldatav uuendatud servo-kettaseade, mis võimaldab tavapäraste kinofilmiobjektiividega võrreldes kiiremat võttestiili, aidates seeläbi vastata üha kasvavale nõudlusele UHD-lahutuse järele spordi- ja loodusteemaliste telesaadete vallas.

CN20x50-039 Left (Large)Tänapäeval on teletööstuse jaoks keeruliste ja ettearvamatute olukordade filmimiseks tarvis väga paindlikku objektiivi. Loodussaadete operaatorid töötavad tavaliselt keskkonnas, kus on vaja sageli väga pika vahemaa tagant filmida. Spordisaadete tegijail on aga vaja äärmiselt suurt lahutusvõimet, et staadionil toimuvast lähivõtteid jäädvustada. Mõlemas olukorras on operaatoritel vaja kiiret reaktsiooni positsioonimuutustele, paindlikku jäädvustamist ja taibukat riistvara, mis võimaldab neil stseenis toimuvatele muutustele vastata.

Kõigest 6,6 kg kaaluv CN20x50 on mugavalt kaasaskantav ja kerge ning pakub oma klassis konkurentsitut fookuskaugust ja suumivõimalusi. See võimaldab spordi- ja dokumentaalsaadete meeskonnal kaugustest jäädvustada, säilitades samas kogu suumi ulatuses maksimaalse kvaliteedi. Objektiivi võimas suumiulatus vähendab oluliselt ka riistvarapaketti, mida meeskond peaks kaasas kandma, pakkudes lahendust erinevate võttekohtade jaoks.

CN20x50-039 FSL 02 (Large)Canoni servo-kinofilmiobjektiivide sarja uusim liige CN20x50 on ka kasutajasõbralik ja vastupidav. Selle disainimisel peeti silmas tugevust ja töökindlust erinevates võttekeskkondades, kombineerides tippkvaliteediga optika ilmastiku- ja põrutuskindla konstruktsiooniga, mis muudab selle ka kõige vaenulikemate tingimustega oludes Canoni tavapäraste teleülekandeobjektiividega samaväärselt kasutatavaks.

Ulatusliku kaamerapargiga ühilduv CN20x50 toetab objektiivi ja kaamera vahelist kommunikatsiooni ning saabub müügile nii EF- kui ka PL-bajonetiga. EF-objektiivikinnitusega versiooni puhul on kasutusel Canoni enda süsteem, samas kui PL-kinnitusega variant toetab Cooke’s /i Technology standardit.  Mõlemal mudelil on 12-viigine jadaühendus tavapäraste ülekandeseadmetega ühildumiseks.

CN20x50-039 TOP 02 (Large)Teravustamisrõngas pöörab 180 kraadi, tasakaalustades 4K-pildikvaliteediks vajalikku täpsust ja ülekandeks vajalikku kiirust. Kiire suum, iiris ja lihtne teravustamine tagavad, et isegi kiirelt muutuvaid stseene saab hõlpsalt ja täpselt jäädvustada.

Objektiivi disain toetab paljusid kinofilmi- ja ülekandetarvikuid, sealhulgas suumi ja teravustamise juhikuid, mattebox‘e ning 0,8- ja 0,5-tüüpi ülekandemooduli tarvikuid, nagu follow focus’id, et pakkuda tõeliselt mitmekülgset lahendust.

CN20x50 põhiomadused:

  • Oma klassi juhtiva fookuskaugusega ultra-telefotoobjektiiv
  • Sobiv spordi- ja loodussaadete filmimiseks
  • Jäädvustab 4K-kvaliteediga
  • Palju jäädvustusvõimalusi
  • Portatiivne ja vastupidav, intuitiivse juhtimisega
Head Uudised GoodNews