1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EESKUJU! IIZI Kindlustusmaakler hakkab Päästeliidu vabatahtlikke toetama
EESKUJU! IIZI Kindlustusmaakler hakkab Päästeliidu vabatahtlikke toetama

EESKUJU! IIZI Kindlustusmaakler hakkab Päästeliidu vabatahtlikke toetama

Päästeliit IIZI logoga
Päästeliit IIZI logoga

IIZI Kindlustusmaakler ja Päästeliit sõlmisid koostöölepingu, mille kohaselt  kindlustab IIZI edaspidi nii Päästeliidu sõidukipargi kui ka muud varad. Kindlustusmaakleri kalkuleeritud hinnavõrdluse põhjal hoiab Päästeliit aastastelt kuludelt kokku tuhandeid eurosid. Vabatahtlike töö jaoks on see märkimisväärne summa, mida saab investeerida Päästeliidu tingimuste parandamiseks ja projektide edendamiseks. Täiendavalt pakub IIZI kõigile kindlustatud sõidukitele kaasa tasuta kahjuabi ja nõustamisteenust.

Lisaks kindlustamisele saab Päästeliit ka püsivat rahalist toetust IIZI poolt, mida liit saab vastavalt oma äranägemisele kasutada. Soov on läbi ühistegevuste ja kampaaniate inimeste tähelepanu juhtida vabatahtlike tegevusele ja kaasata neid liidu toetamisse, kuid sama oluline on turvalisuse tagamine ja ennetustöö. Kõigile Päästeliidu autodele pannakse peale kleebis, mis juhib tähelepanu kindlustamise vajalikkusele.

IIZI Kindlustusmaakleri juhi Igor Fedotovi sõnul on tähtis, et Eesti kapitalil põhinevad ettevõtted toetavad omamaised päästeorganisatsioone. „Meie jaoks on loomulik, et anname ühiskonnale oma tegevusega midagi tagasi. Päästeliidu masinapargi kindlustamise juures tuleb selgelt välja hinnavõit,  mis tuleneb meie võimekusest võrrelda erinevaid kindlustusseltside pakkumisi ja nendega läbirääkimisi pidada. Kuna Päästeliit on masinad soetanud enda finantseeringutega, siis on masinate säilitamine neile väga oluline ja meil on hea meel, kui saame selles osas abiks olla,“ lisas Fedotov.

Päästeliidu juhatuse esimehe Kaido Taberlandi sõnul  säästavad Päästeliidu juriidilised liikmed kokkuvõttes kindlustamise pealt päris suure hulga raha, mida saab kasutada kõigi teiste tegevuste arendamiseks. „Säästetud raha suunab Päästeliit vabatahtlike päästjate reageerimisvõime parandamisse, samuti meie võrgustiku arendamisse,“ lisas Taberland.

IIZI Kindlustusmaakler AS on Eesti kapitalil põhinev kindlustusvahenduse ettevõte, olles samas ka esimesi internetipõhiseid kindlustusteenuse pakkujaid. Täna osutatakse kvaliteetset maakleriteenust nii väike- kui ka suurklientidele läbi personaalsete lahenduste ja internetipõhise iseteeninduskeskkonna. IIZI Kindlustusmaakler AS tegutseb turul aastast 2000 ning on tänaseks suurima maaklerina saavutanud Eestis 20 protsendilise turuosa. Rahvusvaheliselt ollakse esindatud Läti ja Soome turul. IIZI Group ASis töötab üle 150-mne inimese.

Päästeliit on Eesti vabatahtlike maa- ja merepääste vabaühenduste esindusorganisatsioon ning oma liikmete avalike huvide ühiseks teostamiseks ja kaitseks asutatud mittetulundusühing.

Tänaseks on Päästeliidul 97 liiget, meie liikmete peale kokku on 103 maapäästekomandot ja 29 merepäästemeeskonda. Kokku on päästeliitlasi üle 2000.

Head Uudised GoodNews