1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti laulul osalevad Robin Juhkental & Horror Dance Squad avaldasid loo
Eesti laulul osalevad Robin Juhkental & Horror Dance Squad avaldasid loo

Eesti laulul osalevad Robin Juhkental & Horror Dance Squad avaldasid loo

HeartKuigi Eesti Laulu poolfinalistid selguvad alles homme, on avalikkuse ette tõmmatud kollektiiv Horror Dance Squad oma looga HEART, milles laulab ei keegi muu kui Eesti Laulu veteran Robin Juhkental.

Robin ise kommenteerib kooslust järgmiselt: “HDS-i meestega jagame koos proovikat, tegemist on täitsa toredate ja andekate tüüpidega! Osa neist on ka mu kunagised koolivennad. Rivot tean juba varem, põhikooli aegadest, temaga sai koos judotrennis käidud ja Henrit tunnen Nõmme Gümnaasiumi päevilt, tantsisime koos balletti.”

Koostööni jõudsime aga nii, et umbes kümmekond päeva tagasi pakkus Henri välja nende projektis kaasalöömise, olin kohe nõus, sest mulle meeldib uusi asju katsetada ja stiililiselt uusi suundi proovida, sest nagu öeldakse, kui poleks tundmatus kohas vettehüppajaid, poleks avastatud ka nõnda häid ujumispaiku, naerab Robin ja lisab, et jäi tulemusega ka väga rahule.

Loosse andis panuse ka Pärnust pärit Sander Randorg, kes lisas elektroonikat ja sünte. “Sander teab mida teeb, ja seda on näha tema efektiivsetest töömeetoditest”, räägib bändi trummar Henri.

KUULA LUGU!

[iframe src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/231348586&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” height=”450″ frameborder=”no” scrolling=”no”]

Head Uudised GoodNews