1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. EESTI MUUSIKUTE EDU! Trad.Attack! asub Aasiat vallutama
EESTI MUUSIKUTE EDU! Trad.Attack! asub Aasiat vallutama

EESTI MUUSIKUTE EDU! Trad.Attack! asub Aasiat vallutama

Trad AttackTallinn Music Week’il neli ülimenukat kontserti andnud Trad.Attack! sõidab selle nädala lõpus tuurile Hiina ja Lõuna-Koreasse. Bändi liikme Sandra Sillamaa sõnul ollakse reisi eel ootusärevuses: “Pidime juba novembris saatma festivalide korraldajatele kõikide lugude tõlked ja kontsertkava. Õnneks lubati kõiki lugusid ikka esitada”.

Lisaks muusika mängimisele on Trad.Attack! otsustanud enne igat reisi ka sihtkoha keele ja kultuuriga tutvust teha: “Et meil neid nõnda nimetatud jäälõhkujaid oleks, on poisid alustanud hiina keele õpinguid. Tõnu ostis isegi päris õpiku”, lisas Sandra. Ligi kolmenädalase reisi jooksul esinetakse nii Hiinas kui Lõuna-Koreas.

Aasia publik näeb Trad.Attack!’i seitsmel kontserdil viies erinevas linnas. Lisaks viivad Trad.Attack!’i liikmed läbi õpitubasid, mille käigus tutvustatakse Eesti muusikat.

Band annab tuuri esimese kontserdi Beishan Maailmamuusika Festivalil Zhuhais. Edasi liigutakse Pekingisse ja Shanghaisse, et anda kontserte Eesti Päevadel, Sound of the Xity ja Strawberry Music Festivalil. Viimasel, Hiina ühel suurimal festivalil astub Trad.Attack! üles teiste seas maailmakuulsate nimedega nagu Prodigy ja Disclosure. Aasia tuur lõpetatakse Lõuna-Koreas kontsertidega kahel festivalil Soulis ja Daegus.

Head Uudised GoodNews