1. Avaleht
  2. Toode
  3. Eestis tulevad müügile Coolpad nutitelefonid
Eestis tulevad müügile Coolpad nutitelefonid

Eestis tulevad müügile Coolpad nutitelefonid

Modena kuldneEuroopa turule siseneb Coolpad, üks globaalse nutitelefonituru olulisematest tootjatest, kes turupositsioonilt on maailmas seitsmendal ja Hiinas neljandal kohal. Ka Eestis tulevad peagi müügile Coolpadi kaks uut mudelit – Coolpad Porto ja Coolpad Modena. Coolpadi telefone vahendab TCCM.

Coolpad Porto. Hea disainiga, õhuke ja kiire nutitelefon.

4,7-tolline Coolpad Porto on üks õhemaid nutitelefone turul, mudeli ääred on vaid 4,8 millimeetri paksused ja põhiosa 7,9 millimeetri paksune. Kaarja tagumise küljega ja kergetest materjalidest valmistatud telefoni kaal on vaid 119 grammi. Telefoni uuenduslik ja sileda pealispinnaga kattekiht on tehtud india pähkli seemnetest. Loodusesõbralik materjal näeb hea välja ning tagab selle, et sõrmejäljed ei jää peale. Porto telefon tuleb müügile mustas ja valges toonis.

Telefoni 5-megapiksline esiküljekaamera ning 8-megapiksline põhikaamera teevad väga hea kvaliteediga pilte. Porto võimaldab teha suurepäraseid pilte ka õhtusel ajal, kuna Coolpadi f/2.2 avaga ja BSI sensoriga kaamera laseb valgust rohkem läbi. Kaamera objektiivi lainurk (28 millimeetrit) laseb teha paremaid grupipilte sõpradest. Selfie’de tegemine on lihtsamast lihtsam – telefon teeb pilti, kui naeratad kaamerasse ning sealjuures pole vaja ühtegi nuppu vajutada. Kui pilt pole piisav, siis saab alati teha ka kõrge resolutsiooniga video (1080p Full HD).

Porto mustÜliõhuke Porto nutitelefon võimaldab 4G LTE kasutamist, mis tagab just sellise allalaadimisekiiruse, mida tänapäeval eelistatakse. Telefoniga saab vaadata oma lemmikuid teleseriaale, kuulata muusikat, teha videokõne sõbraga ja seda igal ajal. Infrapuna-kaugjuhtimispuldiga saab kolme lihtsa sammuga kasutada telefoni põhifunktsioone. Kui ees on pikk päev, mil telefoni laadimiseks on vähe võimalusi, saab kasutada aku säästmise funktsiooni ning telefoni kasutamine on tagatud Porto 1800 mAh akuga.

Coolpad Modena nutitelefon pakub elamusi

Coolpad Modena 5,5-tollise ekraaniga nutitelefon teeb mängude mängimise, videote vaatamise ja piltide näitamise eriliseks elamuseks. Telefonil on ka uuenduslik ja täiustatud 64-bitine ning 4-tuumaline Qualcomm Snapdragon 410 protsessor ja Adreno™ 306 GPU, mis laseb nautida 3D mänge.

Kiire 4G, LTE ja kahe SIM-kaardi paigaldamise võimalusega telefonis saab vahetada võrke nii palju kui vaja, et saavutada parim kvaliteet telefoni sisu nautimiseks. Esindusliku disaini, õhukese 8,66 millimeetrise korpuse ja kumera tagaküljega Modena on saadaval mustas, valges ja kuldses toonis.

Coolpad Modena sobib hästi eriliste hetkede jäädvustamiseks 8-megapikslise kaamera ja LED-välguga või ka kõrge 1080p resolutsiooniga video tegemiseks. Parima tulemuse tagavad veel eri võimalused:  näotoonide korrigeerimine, ööpildistamise režiim, HDR, naeratuse fookus.

2500 mAh aku lubab mängijatel ja palju liikuvatel kasutajatel Modena telefoni mugavalt kasutada. Lisaks on Porto ja Modena telefonidel teisigi nutikaid lahendusi. Näiteks saab rakenduse käivitada vaid ühe tähe trükkimisega ka ooterežiimil: helistama saab suunduda “c” tähe trükkimisega, veebibrauseri saab avada “e” tähega, “m” viib koheselt muusika kuulamise võimaluseni. Vaid kahe ekraaniklikiga saab kiiresti ja mugavalt telefoni aktiivseks teha.

Porto ja Modena esmaklassilise disaini ja uuenduslike lahendustega nutitelefonide hind jääb alla 200 euro.

Head Uudised GoodNews