1. Avaleht
  2. Toode
  3. Eestis tuli müügile uus Samsungi SUHD teler
Eestis tuli müügile uus Samsungi SUHD teler

Eestis tuli müügile uus Samsungi SUHD teler

SAMSUNG_SUHD_TV_4Eestis jõudis müügile Samsungi uus SUHD televiisor, milles on kasutusel uudne kuvatehnoloogia, mis pakub veelgi kvaliteetsemat telepilti. Mais jõuavad müügile ka spetsiaalselt SUHD teleri jaoks tehtud nõguskõlarid.

Uues SUHD teleris on kasutusel nanokristallvärvid, Peak Illuminator tehnoloogia ja SUHD uuendav algoritm, mis pakuvad veelgi kontrastsemat, eredamat ja rohkemate värvidega kirgastatud pildikvaliteeti.

SAMSUNG_SUHD_TVLisaks on teleri nutiTV varustatud operatsioonisüsteemi Tizen ümberehitatud platvormiga, mis võimaldab vaatajatel oma lemmikteenustele ja -sisule kergemini ligi pääseda. SUHD teleri stiilne kaardus disain pakub paremat vaatamiskogemust.

„Samsung on olnud telerite innovaator juba aastaid ning uue SUHD turuletoomine tõestas Samsungi rolli suunanäitajana selles vallas. SUHD televiisor muudab koduse meelelahutuse kogemuse veelgi ehedamaks,“ rääkis Samsung Eesti juht Toomas Tiits.

SAMSUNG_SUHD_TV_1Tänu nanokristall-tehnoloogiale kuvab SUHD teler 64 korda rohkem värve kui tavaline teler. HDR-tehnoloogia abil analüüsitakse pildi heledust ning tumedust, et säilitada kõrgem kontrastsustase ekraanil, samal ajal vähendades teleri elektrienergia-tarbimist. Võrreldes tavaekraaniga on SUHD ekraani kontrastsussuhe isegi 2,5 korda suurem.

2015. aastast on kõik Samsungi nutiTVd, sealhulgas uus SUHD televiisor, varustatud operatsioonisüsteemi Tizen uuema, ümberehitatud platvormiga. Tizen on paindlik platvorm, mis ühildub kergesti seadmete ja sisuga. See pakub integreeritud meelelahutuskogemust ning varasemast suurema valikuga sisu.

SAMSUNG_SUHD_TV_2Eestis on Samsungi uued SUHD televiisorid saadaval 48-tollisest 88-tolliseni. Telerite hinnad algavad 2299 eurost ning on müügil kõigis suuremates elektroonikapoodides.

Mai alguses tulevad müügile ka spetsiaalselt teleri jaoks sobitatud nõguskõlarid, mis on saadaval kokku kolmes suuruses – 45-tollisest 65-tolliseni. Kõlarite hinnad algavad 449 eurost.

Head Uudised GoodNews