1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. EESTLANE IGAS SADAMAS! Miks kutsuti Austraalia eestlast Betoonmeheks?
EESTLANE IGAS SADAMAS! Miks kutsuti Austraalia eestlast Betoonmeheks?

EESTLANE IGAS SADAMAS! Miks kutsuti Austraalia eestlast Betoonmeheks?

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

Bondi film, Guinnessi rekordid ja Araabia šeigid – kuidas on selle maailma vägevatega seotud eestlased? See selgub juba täna õhtul kell 20:00, kui Kanal 2s alustab Eesti Vabariigi 98. aastapäevale pühendatud stuudiomäng „Eestlane igas sadamas“.

Haarav stuudiomäng „Eestlane igas sadamas“ viib võistlejad ja televaatajad maailma erinevatesse otstesse ja kinnitab teadmist, et ehkki meid on vähe, leiab eestlaste jälgi Aafrikast Kanadani välja. Maailmas ringi uudistades tutvustab erisaade ka mitmeid selliseid eestlasi, kellest koduvabariigis ehk vähem teatakse. Näiteks üllatab telemäng looga Austraalias end kuulsaks teinud eestlasest, keda sealkandis kutsutakse Betoonmeheks. On tegemist maffiabossi, käesuruja või ehitajaga, sellele saab vastuse silmaringi avardava videolõigu näol.

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

Oma teadmised silmapaistvatest eestlastest ja sündmustest panevad proovile kaks võistkonda, kel kamba peale tarkust väga erinevatest valdkondadest. Ühel pool lauda panevad pead kokku režissöör ja Singer Vingeri hing Hardi Volmer, meelelahutaja Venno Loosaar ja menusarjast „Köök“ tuttav Margaret Kodusaar. Nende vastu astub võistkond, kuhu kuuluvad armastatud näitleja Tõnu Oja, noorte iidol Mikk Mäe ja mitmekülgne lavatalent Gerli Padar. Võitja selgub lõbusa lahingu käigus ja et jutuvada ning vaidlused üle käte ei läheks, on saatejuhiks ja kohtuniks Roald Johannson.

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

„Eestlane igas sadamas“ on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe peale Reporterit.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=30686&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews