1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. ELRON KUTSUB AVASTAMA! Järgmine nädal kutsub Elron avastama Kloogarannat
ELRON KUTSUB AVASTAMA! Järgmine nädal kutsub Elron avastama Kloogarannat

ELRON KUTSUB AVASTAMA! Järgmine nädal kutsub Elron avastama Kloogarannat

KloogarannaSel suvel kutsub Elron taasavastama Eestimaa kauneid paiku, kuhu saab sõita rongiga. 18.–24. juulil kutsub „Järgmine peatus” suve nautima ja kohalike vaatamisväärsustega tutvuma Kloogaranda.

„Kloogaranna on ainus paik Eestis, kus rong viib otse supelranda. Loodusesse ja mereranda sõitmiseks on rong sobiv valik, sest see on üks kiiremaid ja ühtlasi keskkonnasäästlikumaid transpordivahendeid,” ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

18.–24. juulil kutsuvad Elron, Keila vald, Kloogaranna Selts ja kohalikud ettevõtjad kõiki rongiga Kloogaranda – avastama lisaks imelisele supelrannale ka kohalikke vaatamisväärsusi ja matkaradasid ning proovima lohesurfi. Nädala jooksul toimub Kloogaranna kandis mitmeid suveüritusi: Kõltsu mõisa suvekontserdid, rannavolle võistlus rannas, suvelavastused Lohusalu sadamas ning avatud talude päev Aaviku aias. Laupäeval, 23. juulil toimub Kloogaranna Festival, mille külalisi teenindab Elron õhtul ka lisareisidega.

Foto: Laulasmaa Selts
Foto: Laulasmaa Selts

„Looduskaunis Kloogaranna on suvitajate seas populaarne juba aastakümneid. Kilomeetreid pikal liivarannal on mõnus päevitada ja supelda, siin on ideaalsed tingimused surfamiseks. Matkahuvilisi viivad rajad Kloogarannast Kloogale, Laulasmaale ja Pakri poolsaarele,“ kirjeldab Kloogaranna Seltsi esindaja Heiki Hõimoja. „Rannametsas on valminud esimesed mustikad.“

Foto: Kirjastus Huma
Foto: Kirjastus Huma

18.–24. juulil on rongipileti või Elroni Sõidukaardi esitajaid ootamas eripakkumised: Laulasmaa Surfiklubi lohesurfi 1,5-tunnine algkoolitus hinnaga 20 eurot, Laulasmaa Spa veekeskuse 2,5 tunni pääse 20% soodsamalt, tasuta tee või kohv koogi ostjale Laulasmaa kohvikus Ott&Matilda ning soodushind Kõltsu mõisa augustikuu kontsertide piletitele.

Foto: Laulasmaa Selts
Foto: Laulasmaa Selts

Täpsem info Kloogaranna kandi tegemiste kohta on leitav Keila valla kodulehelt ja kampaania loomisel palju abiks olnud Kloogaranna Seltsi facebooki lehelt.

Foto: Laulasmaa Selts
Foto: Laulasmaa Selts

Elroni kampaania ,,Järgmine peatus” kutsub rongiga Eestimaad avastama. Kuni suve lõpuni tutvustatakse igal nädalal ühes rongipeatusega paigas kohalikke vaatamisväärsusi ning rongiga sõitjad saavad osa eripakkumistest.

Head Uudised GoodNews