1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Elron sõidutab Presidendimatkale
Elron sõidutab Presidendimatkale

Elron sõidutab Presidendimatkale

Seoses järgmisel laupäeval toimuva XII Presidendimatkaga saadab Elron hommikust Tallinn-Aegviidu ja õhtust Aegviidu-Tallinn reisi teenindama pikema koosseisu, lisaks on presidendimatkalistele sõit tavapärasest oluliselt soodsam.

„Selleks, et ära teenindada kõik matkata soovijad, teenindame 28. veebruaril reisi nr 406, mis väljub Tallinnast kell 10:24, ning reisi nr 421, mis väljub Aegviidust kell 16:20, tavapärasest pikemate koosseisudega,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Lisaks pakume nimetatud väljumistele eripiletit – edasi-tagasi reis maksab märksõna „Presidendimatka pilet“ ütlemisel kokku vaid 3 eurot tavapärase 5.60 asemel.“ Eripiletit saab Ronnie Kongo sõnul osta vaid ülalmainitud väljumistele ning ainult rongist, muud soodustused selle pileti ostmisel ei kehti.

„Koostöö Elroni ja tema eelkäija Elektriraudteega ulatub aastate taha ning loodetavasti jätkub ka tulevikus, täna igatahes tundub, et see huvi on mõlemapoolne,“ sõnas üks XII Presidendimatka korraldajatest Alari Kirt. „Tuleval laupäeval toimuv Presidendimatk on järjekorras juba kaheteistkümnes, seega võib öelda, et oleme koos Elroniga osalenud ühe tervise- ja keskkonnasõbraliku traditsiooni loomises.“

Kümne kilomeetri pikkune Presidendi matkarada, millel on sammunud nii Eesti Vabariigi esimene president Konstantin Päts kui ka Arnold Rüütel, viib matkaja Aegviidust läbi Nelijärve Jänedale. Kõikidele matkal osalejatele pakutakse Nelijärve Puhkekeskuses kuuma teed, Jänedal Musta Täku Tallis ootab matkajaid soe supp ja ansambel Tants’n Trall. Matkal osalemine on tasuta.

Rohkem infot Presidendimatka kohta leiab aadressidelt: www.nelijarve.ee/presidendimatk-2015/ ja www.presidendirada.ee.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. Elron on üks täpsemaid ühistranspordiettevõtteid – 2014. aasta 12 kuu statistika kohaselt saabus 98,8% diisel- ja 99,3% elektrirongidest lõppjaama õigeaegselt. Elron plaanib sel aastal teenindada 6,2 miljonit reisijat. Ettevõttes on 323 töötajat. 

Head Uudised GoodNews