1. Avaleht
  2. Haridus
  3. ENAM KUI 150 KURSUST! Rahvaülikool pakub ohtralt enesetäiendamisvõimalusi
ENAM KUI 150 KURSUST! Rahvaülikool pakub ohtralt enesetäiendamisvõimalusi

ENAM KUI 150 KURSUST! Rahvaülikool pakub ohtralt enesetäiendamisvõimalusi

ENAM KUI 150 KURSUST! Rahvaülikool pakub ohtralt enesetäiendamisvõimalusiTallinna Rahvaülikoolis algab septembrist 12 valdkonnas kokku enam kui 150 kursust.

Uudisena toimuvad aadsessil Vene tänav 6 tantsukursused, kaasaegse tantsu õpitoad ja elava muusikaga salongiõhtud. „Oleme loonud Vene tänava suurde saali liikumiskeskuse, kus saab harjutada argentina tangot, Šoti ja idamaist tantsu ning tegeleda Tai Chi’ga. Valik on lai. Lisaks saab Estonia pst 5a majas tunda mõnu rahvatantsust,“ kirjeldas uut programmi Tallinna Rahvaülikooli direktor Liivi Soova.

Liikumine, tervis ja muusika on ühed selle hooaja tähtsamad märksõnad, kuid uusi teemasid on lisandunud igasse valdkonda. Senisest rohkem on kursuseid vene keelt kõnelejatele – norra, rootsi ja soome keel, samuti teemasid  kokandusest, psühholoogiast ja tervisest.

Ärialasele edule ja üldisele silmaringi laiendamisele aitavad kaasa teist hooaega toimuv ettevõtluskoolitus, aga ka pika ajalooga keeletunnid (vene, inglise, itaalia, hispaania keel), fotograafiaalane koolitus, loovust soosivad kunstitunnid, kokandus või lugematud võimalused käsitööd luua.

Vene tänaval jätkab tegevust teatrikeskus, mille alla kuuluvad teatrikool, erinevad kursused ja etendused. Kolmandat hooaega jätkavad sealsamas 3D kultuuri õhtud, mis räägivad eesti kultuuri jälje jätnud inimestest ja tänastest tegijatest.

Alates 1959. aastast tegutsev Tallinna Rahvaülikool on Eesti kultuurielu üks kogenumaid ja populaarsemaid koolitusasutusi.

Sügiskursustele saab registreeruda aadressil www.kultuur.ee. Rahvaülikooli tegemistega saab kursis olla ka Facebooki vahendusel.

Head Uudised GoodNews