1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. ERINEV VÕI ERILINE? Tallinna Keskraamatukogus algab kohtumistesari „Erinev või eriline?“
ERINEV VÕI ERILINE? Tallinna Keskraamatukogus algab kohtumistesari „Erinev või eriline?“

ERINEV VÕI ERILINE? Tallinna Keskraamatukogus algab kohtumistesari „Erinev või eriline?“

Foto_Matti Paglant216. detsembril algusega kell 17.30 toimub Tallinna Keskraamatukogu rõdusaalis kohtumistesarja „Erinev või eriline?“ avaüritus. Sarja esimesed külalised on Eesti Rahvusringhäälingu viipekeelsete uudiste ankur-toimetaja Triin Jõeveer ning viipekeeletõlk Reelika Kask. Kohtumisel saame vastused küsimustele: kas kurtide maailm on erinev? Kas viipekeeleoskus on eriline?

Sarja „Erinev või eriline“ raames toimub Tallinna Keskraamatukogus viis üritust. Nendel kohtumistel räägivad endast, oma elust ja tõekspidamistest inimesed, kelle sõnal võiks meie praeguses ühiskonnas olla rohkem kaalu. Kuuleme puuetega inimeste elust Eestis, erinevatest usunditest ja subkultuuridest. Kohtumistel arutletakse, mida tähendab erinemine keskmisest. Kas piirid ühiskonna liikmete vahel on üldse olemas või on inimlikud unistused ja mured siiski universaalsed?

Kohtumistesari „Erinev või eriline?“ toimub „Nordplus“ projekti toel. Samalaadseid küsimusi käsitlevad ka Tallinna Keskraamatukogu filmiõhtud „Mõista või hukka mõista?“

Rohkem infot leiab SIIT!

Tallinna Keskraamatukogu

Head Uudised GoodNews