1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Erisaade „Pilvede all 150“ avab Eesti vaadatuima sarja telgitagused
Erisaade „Pilvede all 150“ avab Eesti vaadatuima sarja telgitagused

Erisaade „Pilvede all 150“ avab Eesti vaadatuima sarja telgitagused

Pilvede all 11, foto Arno Mikkor
Foto: Arno Mikkor

Täna kell 20 jõuab Kanal 2 ekraanile erisaade „Pilvede all 150“, kus sõna saavad paljud menusarja näitlejad, teiste seas Inga Lunge, Liis Haab, Elisabet Reinsalu, Indrek Sammul, Rita Rätsepp, Ain Lutsepp, Andres Dvinjaninov.

Järgmisel kolmapäeval jõuab eetrisse „Pilvede all“ 150. osa. Tänases põnevas erisaates uurime, miks on „Pilvede all“ Eesti populaarseim seriaal, millel on ligi 200 000 püsivaatajat üle Eesti? Purustame müüdi, et tegu on pelgalt naistesarjaga – saame teada, miks ka mehed sellele seriaalile nii innukalt kaasa elavad.

Külastame võtteplatsi ja vaatleme, kuidas sari valmib. Milliseid naljakaid või veidraid asju filmimise käigus sünnib? Näitlejad avavad oma tegelaskujude tausta ja meenutavad lõbusaid kohtumisi fännidega. Kuidas suhtuvad osatäitjad sellesse, et neid tänaval nende „seriaalinimedega“ kõnetatakse? Meenutame kõige kirglikumaid hetki läbi 150 osa ja uurime, kuidas on sarja tegelased ja nende suhteliinid aastatega muutunud. Saame teada, kelle kodudes „Pilvede all“ filmitakse ja kuidas see nende pereelu on mõjutanud.

Erisaade „Pilvede all 150“ on Kanal 2s juba täna kell 20.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=27953&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews