1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Esimest korda Eestis tantsutruppide võimas tuleproov!
Esimest korda Eestis tantsutruppide võimas tuleproov!

Esimest korda Eestis tantsutruppide võimas tuleproov!

BalticSession-226Esimest korda Eestis korraldab JJ-Street Baltic Session tänavakultuurifestival 11.-12. oktoobril võimsa tantsukavade show-võistluse, kus tantsutrupid saavad oma oskused proovile panna ning publik nautida suurejoonelist melu ja säravaid esinejaid!

Tantsukavade võistlus JJ-Street Baltic Session Showcase World Match Off, kus parimatest parim võidab 2000 eurot ja koostööpartnerite kingitused, on suunatud kõigile tantsustuudiotele ja -koolidele! See on osa selle sügise populaarseimast sündmusest, JJ-Street Baltic Session tänavakultuurifestivalist 6-12. oktoobril! Osalejaid saabub iga päevaga aina rohkem ka mitmetest välisriikidest, näiteks astuvad võistlustulle lähinaabri Soome kolm tantsutruppi!

Professionaalidest koosnevasse žüriisse kuulub nii Eesti avaliku elu tegelasi, kui erinevate tantsukoolide koreograafe! Näiteks istuvad kohtunikutoolidel Semy Morgun, tantsukooli Semiir asutaja ning Mall Krõõt, Eesti Võimlemisliidu juhatuse liige! Nelja finalisti hindavad aga maailmatasemel kohtunikud, kes on tantsinud koos Madonna, Michael Jacksoni ja Willow Smithiga. Valvsad silmad on võistlusel garanteeritud! Lisaks kohtunikele on kohal Eesti reklaami- ja üritusturunduse esindajad, kes otsivad algavaks hooaaks uusi partnereid.

Kogu tantsumelu läheb lahti 11. oktoobril eelvoorudega Salme kultuurikeskuses, kuhu saab tulla kaasa elama. 12. oktoobril aga vallutab Nordea Kontserdimaja suursündmuse finaalpäev, kus lavakujundus, üllatusesinejad ja tantsumaailma koorekiht annavad külastajatele positiivse südameataki!

JJ-Street Baltic Session Showcase World Match Off on näide unustamatust meelelahutusüritusest parimas võtmes. See on sündmus, kus eelmisel aastal tuli inimestel jääda uste taha ning piletite arv kahaneb meeletu kiirusega!

Head Uudised GoodNews