1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. ESITA KANDIDAAT! Kultuuriministeerium tunnustab 2014. aasta kultuuritoetajaid
ESITA KANDIDAAT! Kultuuriministeerium tunnustab 2014. aasta kultuuritoetajaid

ESITA KANDIDAAT! Kultuuriministeerium tunnustab 2014. aasta kultuuritoetajaid

ESITA KANDIDAAT! Kultuuriministeerium tunnustab 2014. aasta kultuuritoetajaidKultuuriministeerium kutsub üles esitama kandidaate konkursile „Kultuuri sõber 2014“. Tunnustus kuulub eraisikutele, asutustele, ettevõtetele ja organisatsioonidele, kes on kultuurivaldkonda aasta jooksul eriliselt panustanud või olnud kultuurirahvale toeks oma tegudega. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 15. jaanuar 2015.

Esitatud kandidaatide hulgast valitakse välja kultuuri sõbrad ning kolm „Aasta kultuurisõpra“, kes on tunnustuse väljakuulutamisele eelnenud aasta jooksul kultuurivaldkonda enim panustanud.

Kandidaate võivad esitada kõik kultuurivaldkonnaga kokku puutuvad organisatsioonid. Kandidaadiks ei saa olla Kultuuriministeeriumi ja tema valitsemisala asutused või nende töötajad ning nende poolt korraldatud projektid, samuti teised riigiasutused või riigi poolt ellu kutsutud organisatsioonid.

Kandidaadi osalemiseks tuleb täita Kultuuriministeeriumi kodulehe kaudu elektrooniline ankeet (http://www.kul.ee/et/node/14739). Esitada on lubatud ka varasematele konkurssidele esitatud organisatsioone ja isikuid.
Kandidaatide esitamine on avatud 15. jaanuarini 2015.

Kultuuriminister kuulutab konkursi laureaadid välja 10. veebruaril 2015 kinos Artis.

Kultuuriministeerium on tunnustanud kultuurisõbralikke ettevõtteid ja ettevõtjaid alates 2012. aastast. Loe lisaks SIIT!

Head Uudised GoodNews