1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estonian Air laiendab Rootsi lendamise võimalusi
Estonian Air laiendab Rootsi lendamise võimalusi

Estonian Air laiendab Rootsi lendamise võimalusi

Estonian AirArvestades Eestis tegutsevate äriklientide vajadustega alustab Estonian Air lisaks Stockholm Arlandale lende ka Bromma lennuväljale Rootsis. Estonian Airi lennud Tallinna ja Bromma vahel hakkavad toimuma argipäeviti kaks korda päevas alates 29. septembrist kuni 19. detsembrini ning jätkuvad uuel aastal 26. jaanuarist kuni 19. juunini.

,,Kohtumised meie äriklientidega ja turuanalüüsid näitasid, et lennud Rootsi suunal vajavad suuremat valikuvõimalust. Brommasse ja selle lähedal asuvatesse piirkondadesse, nagu Solna ja Krista on koondunud mitmed ärikeskused, sealhulgas paljud Eestis tegutsevate firmade peakontorid. Sellest tulenevalt on lennuühendus Brommaga oluline just ärikliendi jaoks, tagades neile senisest kiirema ja mugavama teenuse,’’ selgitas Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Käesoleva aasta esimese seitsme kuuga on Estonian Airi Stockholmi liinil klientide arvu suurendanud eelkõige need reisijad, kelle lõpp-sihtkoht on Stockholm; nende osakaalu kasv on olnud eriti kiire just viimastel kuudel. „Bromma on heaks alternatiiviks neile, kes plaanivad jääda Stockholmi või selle vahetusse lähedusse. Samas on Stockholm Arlanda Estonian Airi liinivõrgus jätkuvalt oluline sihtpunkt, mis pakub muuhulgas väga häid võimalusi jätkulendudeks rohkem kui 100 sihtkohta üle maailma. Estonian Air lendab Stockholm Arlanda lennuväljale 23 korda nädalas, Brommasse hakkavad lennud toimuma 10 korda nädalas,“ lisas Randveer.

Bromma lennuväli asub Stockolmi kesklinnast 8 km kaugusel, lennuväljalt liiguvad kesklinna suunas bussid kaks korda tunnis, sõiduaeg on 20 minutit. Arlanda lennuväli asub Stockolmi kesklinnast 40 km kaugusel, lennuväljalt liiguvad kesklinna suunas bussid iga 15 minuti järel, sõiduaeg on 45 minutit. Lisaks sõidab kesklinna suunas kiirrong „Arlanda Express“, mis väljub iga 15 minuti järel, sõiduaeg on 20 minutit.

Lennugraafik Tallinna ja Bromma vahel perioodil 29.09.2014-19.12.2014 ja 26.01.2015-19.06.2015

Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede OV691
Väljumine Tallinn 08:15
Saabumine Bromma 08:30
Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede OV695
Väljumine Tallinn 17:20
Saabumine Bromma 17:35
Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede OV692
Väljumine Bromma 08:55
Saabumine Tallinn 11:05
Esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede OV696
Väljumine Bromma 18:00
Saabumine Tallinn 20:10

Ühe suuna piletihind Tallinnast Brommasse alates 69,90 eurost ja Brommast Tallinnasse alates 79,97 eurost sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Nende hindadega pileteid on saadaval piiratud koguses.

Lisainformatsioon ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 16 101 ja reisibüroodest.

Estonian Air on suurima turuosaga lennufirma Tallinna lennujaamas. Estonian Airi eesmärk on pakkuda regulaarseid lennuühendusi vähemalt kaks korda päevas Eestile strateegiliselt olulistesse sihtkohtadesse, kuhu on olemas piisav nõudlus.

Lisaks otselendudele pakub Estonian Air koostöös partnerlennufirmadega jätkulende enam kui 280 sihtkohta üle maailma. Näiteks on Stockholmi, Kopenhaageni ja Amsterdami lennujaamad tähtsad transiitlennujaamad, mis pakuvad häid edasilennu võimalusi üle terve maailma.

Estonian Airi regulaarlendude liinivõrku kuuluvad järgmised sihtkohad: Stockholm, Kopenhaagen, Amsterdam, Brüssel, Oslo, Moskva, Peterburi, Kiiev, Vilnius,Trondheim ja Bromma. Maist septembrini on sihtkohtade nimistus Nice ja Split, juunist augustini Pariis ja juunist oktoobri lõpuni Berliin. Detsembrist 2014 kuni märtsini 2015 toimuvad hooajalised lennud Münchenisse.

Head Uudised GoodNews