1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estravel: tänavusel turismimessil on odavamad hinnad ja laiem valik
Estravel: tänavusel turismimessil on odavamad hinnad ja laiem valik

Estravel: tänavusel turismimessil on odavamad hinnad ja laiem valik

EstravelReedel algaval turismimessil Tourest 2015 pakuvad reisifirmad eelmise aastaga võrreldes odavamaid lennupileteid ja varasemast laiemat puhkusereiside sihtkohtade valikut, näitab messil osalevate reisifirmade pakkumiste analüüs.

Eesti suurima reisibüroo Estraveli koostatud analüüsis võrreldakse Tourest 2015 eksponentide tänaseks avaldatud pakkumisi paari varasema aasta turismimessidega.

“Lennunduses on 2015. aasta alanud tihedas konkurentsiheitluses, mis on toonud hulga sooduspakkumisi pea kõigilt suurematelt lennufirmadelt ning see kajastub ka tänavuse turismimessi pakkumistes. Valik on varasemate aastatega võrreldes mitmekesisem, pakkumisi on rohkem ning keskmine piletihind madalam kui eelmisel aastal,” ütles Estraveli tegevdirektor Anne Samlik.

Estraveli hinnangul tasub reisihuvilistel pöörata tähelepanu näiteks Finnairi kaugsihtkohtade hindadele või hetkel müügis olevale American Airlinesi pakkumisele, millega saab ühe reisi jooksul külastada nii USAd kui ka Lõuna-Ameerikat.

Samlik märkis, et messil osalevad reisikorraldajad pakuvad tänavu peamiselt puhkusereisipakette eelolevaks suveperioodiks märtsist oktoobrini. Samas leidub veel viimaseid pakkumisi ka tänavuseks kevad-talveks, näiteks
Egiptusesse, Tenerifele, Marokosse, aga ka suusasihtkohtadesse.

“Reisipakettide sihtkohtade valik on läinud varasemate aastatega võrreldes suuremaks ja lisandunud on uusi kuurorte, näiteks Mandri-Itaalia kõige lõunapoolsem osa Calabria, Hispaania Almeria, Malta või taas sihtkohtade sekka naasnud Korfu. Kokku pakuvad Eesti reisikorraldajad messil eelolevaks suveks pakettreise vähemalt 10 riigis asuvasse 23 erinevasse kuurorti,” lausus Samlik.

Turismimess annab klientidele võimaluse leida kõik reisipakkumised ühest kohast ja neid omavahel võrrelda. “Seetõttu tuleb igal aastal Tourestile kindlaid kliente, kes teevad oma reisiostud just messil kohapeal,” lausus
Samlik.

Eesti suurim reisibüroo Estravel müüb edasi kõigi Eesti suuremate reisikorraldajate tooteid, samuti on Estravel suurima turuosaga lennupiletite müüja.

Head Uudised GoodNews