1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Finnairi talvine lennuplaan toob mitmed otselennud puhkusepaikadesse
Finnairi talvine lennuplaan toob mitmed otselennud puhkusepaikadesse

Finnairi talvine lennuplaan toob mitmed otselennud puhkusepaikadesse

Finnairi talvine lennuplaan toob mitmed otselennud puhkusepaikadesseFinnair pakub tänavusel talvehooajal otselende Ameerika Ühendriikide päikesepaistelisse linna Miamisse ning Taimaa puhkuseparadiisi Krabisse ja Phuketisse. Lennud Miamisse hakkavad toimuma kolm korda nädalas alates 16. detsembrist 2014 kuni 21. märtsini 2015. Lennud Tai sihtkohtadesse stardivad kahel korda nädalas – Phuketisse alates 14. novembrist ja Krabisse alates 10. detsembrist. Kõigil liinidel hakkab opereerima äri- ja turistiklassi teenust pakkuv Airbus A340.

Finnairi talvine graafik pakub tihedamat ühendust ka Lapimaaga: novembrist lisanduvad lennud Kittilässe, Ivalosse ja Kuusamosse.

Lisaks jäävad lennuplaani sel suvel käivitunud otselennud Venemaa linnadesse Nižni Novgorod, Samsara ja Kaasan. Lennud toimuvad kolm korda nädalas ning lende opereerib Flybe Finland.

Finnairi talvine lennuplaan kehtib alates 27. oktoobrist 2014 kuni 29. märtsini 2015.

Finnair on aasta jooksul lisanud enamikesse pikamaalendude lennukitesse äriklassis uued täielikult allaklapitavad istmed. Hetkel on sellised istmed lennukites, mis sõidavad Tokyosse, New Yorki, Pekingisse, Souli, Hong Kongi, Nagoyasse, Osakasse ja Shanghaisse. Uued Zodiac Seats UK Vantage istmed moodustavad täissuuruses voodi pikkusega kuni 200 cm ja õlaruumiga 58 cm. Täielikult reguleeritavatel istmete on ka eraldi lugemislamp, reguleeritav peatugi, meeleolulambid ja mitmed lennuaegsed meelelahutusvalikud. Uute istmete paigaldamine on võimalik tänu 29 miljonit eurot maksma läinud programmile, mille raames kaasajastatakse enamiku kasutavatest lennukitest Airbus A330 ja A340.

Lendudel, mis algavad alates 15. detsembrist, on turistiklassis reisijatel võimalus kasutada mugavuspaketti, kus pakutakse võimalust kohadele turistiklassi esiosas, millega kaasnevad vähemalt neli tolli lisajalaruumi, mugavad peatoed, kvaliteetsed kõrvaklapid ja isiklik mugavuskomplekt koos silmamaski, sokkide, kõrvatroppide, hambaharja ja –pastaga. Turistiklassis pakutavale toiduteenusele lisatakse päevastel lendudel tasuta suupisted lennu kestel, uus veinivalik ja tasuta vahuvein.

Lühimaalendudel on võimalik proovida Sky Bistro menüüd, mis on tulvil euroopa- ja aasiapärastest maitsetest. Sky Bistro, mida pakutakse peaaegu kõikidel Euroopa lendudel, asendab tasuta külmade suupistete valikut, mida pakuti osadel üle kahe tunni kestval Euroopa lennul.

Kõikide lendude sõltumata valitud reisimisklassist on kohvi ja tee jätkuvalt tasuta – see kehtib ka Finnairi värskendusjoogi, mustikamahla, puhul. Äriklassis on eined jätkuvalt piletihinnas.

Alates 2015. aasta jaanuarist pakub Finnair koostöös Soome juhtivate restoranidega G.W.Sundmans, Savoy ja Fishmarket kulinaarseid ahvatlusi. Kokad Matti Jämsén restoranist G.W. Sundmans, Ari Ruoho restoranist Nokka ja Kari Aihinen restoranist Savoy on koostanud tunnusmenüüd, mida Helsingist väljuvate pikamaalendude äriklassis hakatakse pakkuma. Tunnusmenüüde aluseks on parimad hooajalised koostisosad ja julgete maitsekombinatsioonide katsetamine. Turistiklassis reisijatele pakutakse kokkade retseptide järgi valmistatud koduseid toite.

Selleks, et muuta oma reis võimalikult mugavaks, on äriklassis reisijatel võimalik kasutada Finnairi ootesaalis sauna ja dušisviiti, Gold- ja Platinum-taseme ja teiste Oneworldi tippklassi reisijatele on võimalik kasutada ka uut Premium-ootesaali.

Sellest sügisest hakkas töötama ka Finnairi mobiilirakendus, mis esialgu töötab vaid Apple’i IOS-seadmetega ja mida saab hiljem ka teiste mobiiliplatvormide puhul kasutada. Rakendust saab kasutada lennule registreerimiseks, istekohtade valimiseks ja Finnair Plusi punktisaldo vaatamiseks.

Head Uudised GoodNews