1. Avaleht
  2. Galerii
  3. FOTOD! Saara Kadak teenis kohviku klientidelt korraliku jootraha
FOTOD! Saara Kadak teenis kohviku klientidelt korraliku jootraha

FOTOD! Saara Kadak teenis kohviku klientidelt korraliku jootraha

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Täna hommikul proovis Viru Keskuse Cafe Lyonis teenindajaametit võluv näitleja ja saate „Su nägu kõlab tuttavalt“ finalist Saara Kadak. Naeratav teenindaja võeti hommikusööki nautima tulnud külaliste poolt hästi vastu, mida tõestab ka tunni jooksul teenintud 22.66 eurot jootraha. „Minu jaoks oli väga põnev end täiesti teistsuguses valdkonnas proovile panna. Pilguheit teenindajate maailma oli väga lõbus ja kindlasti väärtustan ka ise neid senisest enam,“ rääkis Saara.

Saara Kadak proovis teenindajarolli 4-8. jaanuarini kestva sotsiaalkampaania „Kohtle teenindajat nagu staari“ raames, mille eesmärgiks on pöörata tähelepanu teenindajate töö väärtustamisele ning teeninduskultuuri arendamise vajalikkusele Eestis.

Kuulsaid hommikusöögiteenindajaid kohtab Viru Keskuse Cafe Lyoni kohvikus 4.-8. jaanuaril igal hommikul kella 9.00-10.00. Homme, 6. jaanuaril on ametit proovimas laulja ja saatejuht COOL D, 7. jaanuaril laulja Elina Born ja 8. jaanuaril poliitik Yoko Alender.

Eesti parimate restoranide hulka kuuluv kohvik, pagariäri ja restoran Cafe Lyon on prantsuse stiilis söögikoht, mis pakub ehedaid prantsuspäraseid saiakesi ja küpsetisi ning mitmekülgset à la carte menüüd. Lisaks leiab valikust smuutisid ja veganroogi. Populaarse kohviku-restorani peapagar on Roman Klotsihhin ja peakokk  Jürgen Lip. Viru Cafe Lyon asub Viru Keskuse Tammsaare pargi poolsel küljel, eraldi sissepääsuga otse tänavalt.

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews