1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FOTOD! Superstaarisaate hooaja esitlusel avalikustati kohtunike kokkulepe
FOTOD! Superstaarisaate hooaja esitlusel avalikustati kohtunike kokkulepe

FOTOD! Superstaarisaate hooaja esitlusel avalikustati kohtunike kokkulepe

EOS 6 hooaja esitlus_Philly Joe s_13 02 2015 (8)Pühapäeval TV3s kuuendat hooaega alustava „Eesti otsib superstaari“ auks kogunes täna džässiklubisse Philly Joe´s staarisaatega seotud värvikas seltskond. Kohal oli nii superstaare, sarjast tuule tiibadesse saanud talente, saatejuhte kui ka kohtunikke, kellega on seotud põnev kokkulepe.

Kuna tänavu on kollaste kaartide jagajaid neli, võib juhtuda, et staarikspürgija hindamisel tekib võrdne seis jaatavate ja eitavate otsuste vahel. Lahenduseks on žüriiliikmete kokkulepe, mille kohaselt jääb lõppotsuse langetamise õigus ainsale naiskohtunikule. „Sel hooajal on tõepoolest Maarja see, kelle sõna on kõige kaalukam,“ tunnistas Tanel Padar, märkides, et juba eelvoorudes tuleb jah-ei võrdset seisu ette mitmelgi korral.

EOS 6 hooaja esitlus_Philly Joe s_13 02 2015 (1)Uus hooaeg algab eelvoorusaadetega  Tartus ja Tallinnas ning sel puhul meenutati tänasel esitlusel ka viie eelmise superstaari esimest hetke kohtunike ees. Birgit Õigemeel ja Rasmus Rändvee tunnistasid, et tegemist oli parajalt närvesööva kogemusega ning sellega nõustusid teisedki kohalolijad, kes sama tee läbi käinud – Elina Born, Artjom Savitski, Birgit Varjun, Triin Niitoja, Kevin Johannson, Taavi Peterson, Jaanus Saago, Andrei Ozdoba, Karl-Erik Taukar jt.

„Eesti otsib superstaari“ kuuenda hooaja avasaates näeb Tartu eelvooru, kus osalejaid innustab ja toetab saatejuht Karl-Erik Taukar ning kohtunikeks on Maarja, Tanel Padar, Rein Rannap ja Chalice.

„Eesti otsib superstaari“ kuues hooaeg jõuab TV3 vaatajateni pühapäeval kell 19.30.

Head Uudised GoodNews