1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FOX kanalil läheb käima menuseriaal “Elavad surnud”
FOX kanalil läheb käima menuseriaal “Elavad surnud”

FOX kanalil läheb käima menuseriaal “Elavad surnud”

Elavad SurnudVaatajarekordeid püstitanud populaarse põnevusdraama „Elavad surnud“ (The Walking Dead) viienda hooaja uued episoodid jõuavad Eesti televaatajateni FOX kanalil esmaspäeva, 9.veebruari õhtul kell 22.00.

Menusarja viienda hooaja teine pool linastub esmaspäeval 126 riigis, vähem kui 24 tundi pärast USAs toimunud maailma esilinastust. FOX International Channels Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul jõuavad veebruarist telekanali FOX uued sarjad ja hooajad Eesti televaatajateni maailma esilinastuse päeval või vaid päev hiljem. „“Elavad surnud“ on esimene sari, mis linastub uue korralduse järgi,“ ütles Ruus.

Elavad surnud film„Zombide maailma käsitleva draama viienda hooaja esimest episoodi vaatas maailmas rekordilised 17,3 miljonit inimest. Episood „No Sanctuary“ on ametlikult kõige vaadatum seriaali episood maailmas,“ lisas Ruus.

„Elavad surnud“ on põnevusdraama, mis põhineb Robert Kirkmani koomiksil ning selle on loonud kahele Oscarile kandideerinud Frank Darabont („Shawshanki lunastus“, “Roheline miil”). Telesari on pälvinud mitmeid nominatsioone ning võitnud ka Emmy.

Juba on kinnitatud ka zombie-seriaali kuues hooaeg.

FOX International Channels (FIC) kuulub multimeediaettevõtte 21th Century FOX gruppi, mille halduses on enam kui 300 meelelahutus-, dokumentaal-, spordi- ja filmikanalit Ladina-Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Aafrikas, kokku 45 erinevas keeles. Telekanaleid jõuavad rohkem kui 1,6 miljardi inimese kodudesse üle maailma. Eesti televaatajatele on kättesaadavad Fox Life ja FOX ning osaliselt eestikeelsena loodus- ja teadusdokumentaalidele keskenduv National Geographic Channel. 

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews