1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII! Kuulsate teenindajate kampaania lõpetas Yoko Alender
GALERII! Kuulsate teenindajate kampaania lõpetas Yoko Alender

GALERII! Kuulsate teenindajate kampaania lõpetas Yoko Alender

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Täna hommikul proovis Viru Keskuse Cafe Lyonis ettekandjaametit poliitik ja Riigikogu liige Yoko Alender. „Minu jaoks oli tegemist äärmiselt helge, peaaegu meditatiivse kogemusega. Ilmselt ka sellepärast, et ma ei teenindanud kliente tipphetkel, nii oli võimalik süveneda ja inimestega rohkem suhelda. Mulle väga meeldis see kogemus ning leian, et teenindajad teevad väga tänuväärset tööd,“ rääkis Yoko.

4-8. jaanuarini kestnud sotsiaalkampaanias „Kohtle teenindajat nagu staari“, mille eesmärgiks oli pöörata tähelepanu teenindajate töö väärtustamisele ning teeninduskultuuri arendamise vajalikkusele Eestis, proovisid teenindajarolli Viru Keskuse Cafe Lyonis lisaks Yoko Alenderile veel DJ Kristjan Hirmo, räppartist Cool D, näitleja Saara Kadak ning laulja Elina Born.

Eesti parimate restoranide hulka kuuluv kohvik, pagariäri ja restoran Cafe Lyon on prantsuse stiilis söögikoht, mis pakub ehedaid prantsuspäraseid saiakesi ja küpsetisi ning mitmekülgset à la carte menüüd. Lisaks leiab valikust smuutisid ja veganroogi. Populaarse kohviku-restorani peapagar on Roman Klotsihhin ja peakokk  Jürgen Lip. Viru Cafe Lyon asub Viru Keskuse Tammsaare pargi poolsel küljel, eraldi sissepääsuga otse tänavalt.

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews