1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. GALERII! Põhjamaade suurimat lemmikloomakeskust külastas nädalavahetusel üle 3100 inimese
GALERII! Põhjamaade suurimat lemmikloomakeskust külastas nädalavahetusel üle 3100 inimese

GALERII! Põhjamaade suurimat lemmikloomakeskust külastas nädalavahetusel üle 3100 inimese

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Rannamõisa teel avati teadaolevalt Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus Pet City XL, mille avamispidustustele kogunes särav seltskond Eesti tuntud lemmikloomaomanikke. Nädalavahetusel külastas uut keskust juba üle 3100 inimese.

„Meil on väga hea meel teostada kontseptsiooni, kus kõik lemmikloomadele suunatud tooted ja teenused on ühe katuse all. Nüüd saame pakkuda loomaomanikele Euroopa tasemel lemmikloomahooldust ja anname oma panuse lemmikloomakultuuri arendamisse Eestis. See on ka üks meie missioone,“ sõnas Pet City juhatuse liige Merike Kaesveld.

Pet City´s on unikaalse kontseptsioonina ühe katuse alla koondatud kõik lemmikloomade pidamisega seonduv – lemmikloomatarvete kauplus, tipptasemel tehnoloogiaga kliinik, grooming– ehk lemmikloomade iluhooldus, Royal Canin Arena treeningsaal ja lemmikloomade hotell. Juhuks, kui omanik peaks tundma oma lemmiku järele igatsust, saab ta tänu igasse tuppa paigutatud veebikaameratele jälgida oma lemmiku tegemisi kasvõi maailma teisest otsast.

Foto: Tiit Mõtus

Pet City kliinik hakkab muuhulgas pakkuma teenuseid, mida teistes lemmikute kliinikutes hetkel veel ei pakuta. Rannamõisa esinduskliinikus saab peagi läbi viia erinevaid keerulisemaid operatsioone ning uuringuid, mida on seni olnud võimalik teha lähimatest riikidest vaid Soomes.

“Kuna soovime igas aspektis täiust, siis avame kliiniku täies mahus jaanuari keskel. Meie erakorralise meditsiini osakond on varustatud kõige kaasaegsema aparatuuriga ning teostab intensiivravi, mis võimaldab ka kõige kriitilisematele patsientidele siiski elulootust anda,” sõnas kliiniku juht, nii Eestis, USAs, Austrias, Iirimaal, Suurbritannias ja Hong Kongis õppinud, õpetanud ja töötanud veterinaariadoktor Heli Säre.

Foto: Tiit Mõtus

Pet City kliinikus töötab juba täna 16 loomaarsti ja assistenti ning radioloogia tehnik. Samuti on Pet City kliinikus alternatiivmeditsiinile, füsioteraapiale ja homöopaatiale spetsialiseerunud veterinaar.

Eesti esimene Pet City keskus avati suvel Pärnus. Viie aasta jooksul on Pet Cityl kavas laieneda üle kogu Baltikumi ning avada Baltikumis ligi 70 kauplust, neist osade juures saab olema ka kliinik.

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews