1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII! Teenindajarolli katsetanud Elina Born on ka ise hea klient
GALERII! Teenindajarolli katsetanud Elina Born on ka ise hea klient

GALERII! Teenindajarolli katsetanud Elina Born on ka ise hea klient

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Täna hommikul proovis Viru Keskuse Cafe Lyonis ettekandjaametit armastatud laulja Elina Born. „Otsustasin selles toredas projektis osaleda sellepärast, et teenindaja töö ei ole mulle võõras ja mulle meeldib inimestega suhelda. See oli armas viis päeva alustada ja mul on hea meel, et nii palju inimesi läbi astus. Arvan, et teenindajatele tähelepanu pööramine on vajalik, nagu ka igale teisele inimesele, ükskõik mis ametit ta peab. Tunnustus on ju hea ja teeb meele rõõmsaks ning vahel kui ise välja sööma satun, üritan inimesele, kes mind teenindab, hea klient olla,“ rääkis Elina.

Homme kella 9.00-10.00 kohtab Viru Keskuse Cafe Lyoni hommikusöögiteenindajate ridades poliitik Yoko Alendrit, kes paneb särava punkti 4-8. jaanuarini kestvale sotsiaalkampaaniale „Kohtle teenindajat nagu staari“, mille eesmärgiks on pöörata tähelepanu teenindajate töö väärtustamisele ning teeninduskultuuri arendamise vajalikkusele Eestis.

Foto: Tiit Mõtus

Eesti parimate restoranide hulka kuuluv kohvik, pagariäri ja restoran Cafe Lyon on prantsuse stiilis söögikoht, mis pakub ehedaid prantsuspäraseid saiakesi ja küpsetisi ning mitmekülgset à la carte menüüd. Lisaks leiab valikust smuutisid ja veganroogi. Populaarse kohviku-restorani peapagar on Roman Klotsihhin ja peakokk  Jürgen Lip. Viru Cafe Lyon asub Viru Keskuse Tammsaare pargi poolsel küljel, eraldi sissepääsuga otse tänavalt.

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews