1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Uuenenud Neikidi lustlik avapidu täitus silmailuga
GALERII: Uuenenud Neikidi lustlik avapidu täitus silmailuga

GALERII: Uuenenud Neikidi lustlik avapidu täitus silmailuga

_77a8324Neikid Resto avas uue kokteilibaari lustaka Cortefieli moepeoga, mille põhitähelepanu oli kaunima soo esindajatel.

Hirvepargi serval viiendat hooaega alustanud Neikid sai selle talve hakuks värske ilme ja uue kokteilibaari. Lihtsa ent maitsva toidu kõrval pühendab resto varasemast oluliselt tähelepanu pastelsetele ja hästi viimistletud jookidele.

Neikidi juhi Kadi Saksa sõnul peegeldas avapidu kõige vahetumalt resto ja kokteilibaari olemust. “Oleme oma töös kirglikud ja emotsionaalsed, kuid seisame hea selle eest, et meid ümbritsev atmosfäär oleks sundimatu ja värske. Just selline oli ka meie avapidu,” ütles Saks.

Sündmusel pakkusid võrratuid maitseüllatusi uus peakokk Hardi Nurmine, kodumaine ehtekollektsioon Lummus sädelevat silmailu, Hispaania rõivabränd Cortefiel tutvustas sügisest moodi ja ABC King maailma moemaiuseid. Muusikat mängis DJ Ott Kelpman ja keelt kastis ehe Champagne’i vahuvein.

Neikid on kohtumispaigaks, kus pere või sõprade parimas seltskonnas ja südalinna hubases atmosfääris nautida elegantseid eestilikke maitsenüansse ja klassikalise kokteilibaari graatsiat.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews