1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. GARETH EMERY AFTERMOVIE! Vaata videot ning tunne, kuidas pidu kaasa haarab!
GARETH EMERY AFTERMOVIE! Vaata videot ning tunne, kuidas pidu kaasa haarab!

GARETH EMERY AFTERMOVIE! Vaata videot ning tunne, kuidas pidu kaasa haarab!

GARETH EMERY AFTERMOVIE! Vaata videot ning tunne, kuidas pidu kaasa haarab!Tõeliselt tasemel peod toob teieni EDM Estonia. Ainult parim rahvas ning vingemad artistid! Need on peod, mida kodus teed juues maha magada on patt!

VIDEOMEENUTUS! 03.05.2104  EDM Estonia esitleb: Gareth Emery(UK) @ Factory

3. mail astus EDM Estonia seni suurimal sündmusel üles SKYsmoke Session üritusteseeria raames viiel korral Inglismaa #1 DJ-ks valitud superstaar GARETH EMERY. Aastaid elektroonilise tantsumuusika kõige teravamasse tippu kuulunud DJ ja produtsent müüb alati välja kõik klubishow´d ning tema CV-sse kuuluvad iga-aastased esinemised maailma suurimate festivalide pealavadel nagu Tomorrowland, TomorrowWorld, Ultra Music Festival, Summer Sound Festival, Global Gathering jpt. Alates 2009. aastast on Emery kuulunud maailma TOP100 DJ hulka, platseerudes 2010. aastal 7. kohale. Tema tuntumad hitid on ”Concrete Angel”, ”Sanctuary”, Krewellaga koostöös sündinud ”Lights & Thunder”, kunagise Love Parade hümni taaslooming ”Meet Her In Miami” ning ülipopulaarse laulusaate ”The Voice” finaalis laulnud inglihäälne Bo Brucega valminud lugu ”U”, mis on pärit tema 1. aprillil ilmunud teiselt stuudioalbumilt ”Drive”.

GARETH EMERY puhul on tegemist väga omalaadse produtsendiga, kes pärast pikki aastaid katsetamist on leidnud oma niši ning raudse koha elektroonilise tantsumuusika austajate südames. Alates 2008. aastast kuulub talle plaadifirma Garuda, mille alt on lisaks Emeryle hitte tulnud ka artistidelt nagu Ben Gold, Craig Connelly, Tritonal, Blake Jarrell, Mark Eteson ning M.I.K.E. 2010. aastal ilmus tema kauaoodatud debüütalbum ”Northern Lights”, mis tõusis #1 tantsumuusika albumiks USA-s. Sealt pärineb tema üks kõige suuremaid hitte ”Sanctuary”, mis valiti aasta ühes oodatuimas Armin van Buureni raadioshow´s koostatavas tabelis teisele kohale. 2012. aastal ühendas ta jõud talendika vokalisti Christina Novelliga, kellega koostöös valmis praeguseks hetkeks Youtube´is 18 miljonit vaatamist kogunud megahitt ”Concrete Angel”, mis valiti Armin van Buureni edetabelis kindla eduga aasta parimaks tantsumuusika looks. Pärast seda on Emery tegelenud rohkem oma poole miljoni kuulajaga raadioshow, esinemiste ning fännide poolt kannatamatult oodatud 1. aprillil ilmunud uue artisti albumiga. Paljud tantsumuusika eksperdid nimetasid seda aga vaikuseks enne tormi!

Tööpäev- või nädal on läbi ja tahate kogunenud pinged kuhugi maandada, kuid tekib küsimus, kuhu sammud seada või auto esituled suunata? Kui teete valiku uudse ööklubi Factory kasuks, pole pettumust küll vaja karta. Teis ärkav peoloom võib küsida, mis koht see on, kas mingi tehas või? Jah, sest kui keegi ütleb: “Läheme tehasesse pidu panema!”, ei pruugi tegu olla naljaga, vaid karm klubiõhtute asjatundja on sihikule võtnud kummi- ja mänguasjade tehase vana hoone Madara tänaval, mis pakub juba aastaid melu lõbutsejatele ja kunstirahvale.

Lühikese tegutsemisajaga on lõbutsejaid pöördesse ajanud Factory ära teinud hulga erinevaid klubimuusikaüritusi. Selles on kõlanud vene bändide meloodiad ning oma sarmi näidanud ka X-factori võitja, kuningliku nimega James Arthur Inglismaalt. Elektroonilise tantsumuusika tipud Markus Schulz, Gareth Emery, Grindi kutsel klubi väisanud Noisia – need on vaid vähesed nimed, mis juba Factory´s ülesastunute nimistus. Ootamas on kohtumised tegijatega nagu Silentium Empire ja Broken Tempo.

Paljude lemmikuks kujunenud Club Factory ei pea enam esinejate leidmiseks palehigis telefoninuppe klõbistama ega e-kirju toksima, sest artistid ja promootorid leiavad klubi meelelahutusmaastikul juba ise üles.

Uus hooaeg on toomas palju erilist, kuid suurimad plaanid peitugu veel üllatuste varudes.

Kui soovid kogeda tõelist filmi- ja videoklippidest nähtud ööklubide melu, siis leiad selle Factory´st!

VAATA KINDLASTI VIDEOT NING TUNNETA ÜLIHEAD WIBE’I!

JÄRGMISTE TÕELISELT TASEMEL PIDUDENI!

Koge oma elu vingemad pidusid  Club Factory’s Madara 22a, Tallinn!

Püsige lainel ja liituge Factory Facebook´i lehega!

Tasemel pidude info leiab ka Factory kodulehelt!

Head Uudised GoodNews