1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Go Travel: eestlaste reisilemmikud on Kreeka ja Bulgaaria
Go Travel: eestlaste reisilemmikud on Kreeka ja Bulgaaria

Go Travel: eestlaste reisilemmikud on Kreeka ja Bulgaaria

GO TravelKaubamajas sel nädalal toimuval Osturallil jahivad inimesed enim suviseid reisipakette Kreekasse, kuhu on ostetud pool kõigist suvereisidest. Väga suure tõusu on teinud ka Bulgaaria, mis moodustab Osturalli puhkusemüügist ligikaudu kolmandiku.

„Kreeka on tänavu teinud tõelise võidukäigu, seda näitasid juba varajase tellija ettemüük ning aasta alguse turismimess,“ ütles Go Traveli turundusjuht Anu Vane. „Eesti reisikorraldajad on sel aastal toonud turule mitu uut Kreeka sihtkohta, näiteks Novatoursi valikust Zakinthos ja Peloponnesose poolsaar ning Aurinko uudissihtkohad Parga, Lefkada ja Sivota. Suurem valik tähendab rohkem võimalusi ning eestlased on agarad neid kasutama.“

Terrorismioht ja rahutud ajad sunnivad eestlasi tegema turvalisemaid valikuid. Ilmselt seetõttu on sel aastal väga populaarsed ka soodsa hinnaga Bulgaaria reisid. „Bulgaaria suureks trumbiks ohutuse kõrval on leebe kliima. Temperatuurid Bulgaarias ei tõuse ka südasuvel naljalt üle 30 kraadi, mis teeb sellest eriti mõnusa sihtkoha just väikeste lastega ja eakamatele reisijatele,“ lisas Vane. „Noori aga tõmbab Bulgaariasse soodne hinnatase nii restoranides-baarides kui ka näiteks riidekauplustes. Nii võib end puhkuse ajal tõeliselt vabalt tunda ja täiel rinnal lõbutseda.“

Reisipaketi Bulgaariasse võib Osturalli ajal osta hinnaga alates 279 eurost, viietärnihotelli saab aga juba alates 459 eurost. Kreeka reisipakettide hinnad algavad 349 eurost, mille eest saab sõita nii Kreetale, Rhodosele, Korfule kui ka Pargasesse, Zakinthose ja Kreeka mandril asuvate sihtkohtade puhul algavad hinnad 399 eurost.

Senine eestlaste puhkuselemmik Türgi on pingereas langenud kolmandaks, müügimahult samasse kanti jäävad ka Itaalia ja Horvaatia.

Lennupiletitest on populaarsemad sihtkohad Pariis ja Nizza, palju küsitakse lendusid ka Berliini ja Rijekasse. Samuti müüvad edukalt kodumaised spaapaketid, eriti suurt huvi tuntakse Go Traveli valikus sel aastal kodumaise nostalgiahõngulise Värska Sanatooriumi puhkusevõimaluste vastu. Osturalli kestab Kaubamajas kuni pühapäevani.

Reisibüroo Go Travel on üks Eesti suurimaid puhkusereiside edasimüüjaid. Go Travel on 100% Eesti erakapitalil põhinev reisibüroo, kust saab osta nii kõigi Eesti suurimate reisikorraldajate puhkusereise, lennupileteid ja ärireise, lisaks korraldab Go Travel reise ka Eestit ja Baltimaid külastavatele turistigruppidele. Go Traveli bürood asuvad Tartus, Pärnus, Rakveres, Viljandis, Jõgeval ning Tallinnas. Go Travel kuulub kontserni AS Go Group, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on turism, transport ja kinnisvara.

Head Uudised GoodNews