1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. GOLFIREIS! GolfLifeTravel plaanib 2015 reisi Marokosse
GOLFIREIS! GolfLifeTravel plaanib 2015 reisi Marokosse

GOLFIREIS! GolfLifeTravel plaanib 2015 reisi Marokosse

Atlantic-Palace-1
Atlantic Palace

GolfLifeTravel plaanib 2015. aasta märtsis korraldada golfireisi päikeselisse Marokosse. Planeeritava reisi ajavahemikku jääb European Tour’i osavõistlus Trophee Hassan II 26.-29.03.2015, mida on plaanis kindlasti vaatama minna. Eriliseks teeb selle võistluse toimumise koht – nimelt peetakse seda Agadiris printsi residentsis paikneval väljakul Golf du Palais Royal. Kuulduste kohaselt avatakse väljak avalikkusele vaid kahel korral aastas. Samal ajal toimub Ladies European Tour’i osavõistlus, mis toimub Golf de l’Océan väljakul, kus avaneb võimalus pärast võistluste toimumist ka ise kätt proovida. Kel soovi ja tahtmist, saavad lisatasu eest mängida Golf Du Soleil, Golf Les Dunes ja Tazegzout Golf väljakutel.

Reis päikeselisse sihtkohta ei tähenda ju vaid golfi. Kaunis kuurortlinn Agadir pakub selleks rohkelt võimalusi. Uue linnana on Agadiril rohkesti hotelle, rannabaare, kohvikuid ja restorane. Esindatud on ka kaasaegsed, suured kaubanduskeskused ja veelõbustuspargid. Mainimata ei saa jätta atraktiivset kalaturgu, kus näeb kõiksugu erinevaid mereelukaid ja kus kohalikud kalamehed müüvad suuri ja väikeseid merikarpe. Agadirist Essaouirasse on ca 174 km ja Marrakechi ca 235 km. Pärast 1960. aastal toimunud maavärinat Marokos on Agadir sootuks uus ja erinev linn. Endist Agadiri meenutavad vaid mäejalamil asuvad vana kindluse varemed. Atlandi ookeanilt tulevate hoovuste tõttu on kliima selles kaunis linnas aastaringselt mahedalt soe. Ka suveperioodil ei ületa temperatuur tavaliselt 30 °C künnist.

Majutuseks pakub GolfLifeTravel Agadiris asuvat suurepärast Atlantic Palace hotelli, mis asub vaid 20 km kaugusel Agadiri lennujaamast ja 10 minuti kaugusel kesklinnast. Hotellil on väga korralik spaakompleks basseini ja saunadega, suur välibassein, kasiino, privaatrand, mitmed restoranid ja avar fuajee. 332 toa hulgast leiab igaüks endale sobiva. Toad on ruumikad ja mugavad. Valikus on mitmeid erinevaid toatüüpe, aia- ja basseinivaatega. Samas hotellis majutuvad ka European Tour’i osavõistlusel osalejad.

Rohkem infot golfireisi kohta leiab ajakirja Golf uudisteportaalist. Uuri lähemalt SIIN!

Head Uudised GoodNews