1. Avaleht
  2. GoodNews katsetab
  3. GoodNews katsetab! Luksuslik ning taskukohane naistepäevakink sinu kallile kaasale
GoodNews katsetab! Luksuslik ning taskukohane naistepäevakink sinu kallile kaasale

GoodNews katsetab! Luksuslik ning taskukohane naistepäevakink sinu kallile kaasale

Kuna tulemas on naistepäev, siis annab GoodNews ühe hea soovituse kingituseks, mida mehed saavad osta enda armsale naisele, sõbratarid üksteisele või kallid naised kasvõi iseendale. Meigitooteid tuleb turule väga tihti ja kõiki uusi tooteid ei jõua omal nahal ära proovida. Vahel võiks endale aga ikka millegi uue katsetamist lubada, sest mine sa tea – võib-olla saab just sellest uus ning alatine lemmik.

GoodNews katsetas seekord uut ja luksulikku meigibrändi ParisAx professional. Meigikollektsioon sisaldab CC-kreeme, puudreid, kontuurimiskomplekte, lauvärve, ripsmetušše, huuletooteid ning kõike muud, mida üheks õhtu- või päevameigiks vaja. Samuti on võimalik leida ka komplekte professionaalseks meikimiseks. ParisAxi professional tooted on luksuslikes ning säravates pakendites ning nende hinna ja kvaliteedi suhe on täiesti paigas. GoodNews testis ühe päeva jooksul kogu meigi tegemiseks just ParisAx  professional tooteid ning Joanna Müür annabki nendest ülevaate.

CC-kreem

Nähes, et tegu on CC kreemiga, kartsin, et sellel pole piisavalt katvust. Nimelt kasutan ise alati pigem väga katvaid jumestuskreeme. Samuti arvasin, et antud toode ei sobi ka minu pigem rasuse nahaga. Üllatus oli suur, kui peale kandes nägin, et tootel on väga hea katvus – täpselt sama, mis minu igapäevasel jumestuskreemil – ning tulemus oli matt. Peale kandes oli tunda pisikesi osakesi, mis näole pannes algul ehmatasid. Tundus, justkui oleks need nägu koorinud, kuid kui kreem sai peale kantud, osutus tulemus väga siidiseks, matiks ja katvaks. Tõtt-öelda ei olekski ma sinna peale tolmpuudrit kandnud, aga kuna tahtsin pikka püsivust, siis tegin ikkagi seda ka.

Kaks ühes kompaktpuuder

Kompaktpuudri välimus lummas oma sära, luksulikkuse ja puhtusega. Puudrikarbis oli peegel ning pealekandmiseks mõnus padjake. Kuna CC- kreem oli väga matistav, siis pärast kompaktpuudri pealekandmist väga suurt erinevust märgata polnud. Aga kindlasti andis see meigile pikema kestvuse.

Lauvärv

Mul oli kasutada kaks lauvärvi – kumbki väga vinge väljanägemisega purgikeses. Puuderlauvärvide asemel olen ma tavalisi palette eelistanud. ParisAx professional omadest kasutasin kaht: valget ning hõbedast – seejuures oli tegu ülimalt pigmenteeritud lauvärvidega. Neid oli väga lihtne peale kanda ja tulemusega jäi väga rahule. Pigment oli tõesti üllatavalt hea, proovisin toodet võtta nii vähe kui võimalik, et silma mitte väga tumedaks teha. Ometi andis juba pisike kogus väga tugeva tulemuse. See on lauvärvi puhul kindlasti hea näitaja, sest kehva pigmendiga lauvärvi pealekandmine on õudusunenägu.

Ripsmetušš

Ripsmetuši hari oli väga omanäoline: paks ning otstesse paigaldatud harjakestega, millega silmanurkadele ligi pääseb. Mulle meeldis väga, et tegu oli silikoon-, mitte klassikalise harjaga, kuna olengi alati pigem just sellist kasutanud. Tulemuseks sain väga pikad ning tihedad ripsmed. Ripsmetušš oli neist asjadest minu lemmik ning seda jään kindlasti iga päev kasutama.

Huuleläige

Huultel kasutasin heledat gloss’i. Pintslitaolise aplikaatoriga sai läiget mugavalt peale kanda. Konsistents oli väga tihke ning seetõttu läks tulemuse saavutamiseks toodet ka väga vähe vaja. Arvan, et asi on maitses, kuid mulle meeldis paksem koostis väga. Algul kleepus see küll huultel, kuid ajaga kleepuvus kadus. Kleepuvus ning paks koostis andsid turvatunde, et toode ei kao huultelt sekunditega.

Meigi püsivus

Olen lihtne igapäevameikija ning kindlasti oleksin midagi teisiti saanud teha. Liiatigi pole kõik mu töövõtted õiged ega professionaalsed. Rääkides püsivusest, siis õhtuks oli lauvärv alles sama tugevalt, nagu olin selle hommikupoolikul peale kandnud. Samuti oli väga kenaks jäänud ka ripsmetušš, mis ei hakanud pudenema. Paraku olid õhtuks siiski veidi ära hajunud nii CC-kreem kui ka puuder, kuid see on küllaltki loogiline, et tooted ei püsi terve päeva vältel perfektselt. Muidugi oleksin võinud aega-ajalt enda meiki ka puudriga kinnitada – see oleks püsivust kõvasti juurde andnud. Näos ei olnud laike ega ka tunnet, et meik oleks täielikult kadunud – lihtsalt veidikene kulunud.

Jäin antud toodetega rahule, need väärivad igati enda hinda ja ka nende välimus on tõeliselt luksuslik.

Joanna Koovit Head sõnad on inimese hingele tõeline palsam. Uudiseid on igasuguseid, aga head on just need, mis panevad silma särama, annavad lootust ning kannavad sind julgelt edasi – teades, et headus on päriselt maailmas olemas!
Hea sõna muudab maailma.