1. Avaleht
  2. GoodNews katsetab
  3. GoodNewsi peatoimetaja sooritas „Rooli võimu“ kiigukatse edukalt
GoodNewsi peatoimetaja sooritas „Rooli võimu“ kiigukatse edukalt

GoodNewsi peatoimetaja sooritas „Rooli võimu“ kiigukatse edukalt

GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina Rooli võimu katsetusel7Kanal 2e saate „Rooli võim“ ja heade uudiste portaali GoodNews koostööd tutvustavas ülevaates sai prognoositud, et ehk saab peatoimetajast Monika Kuzminast ka uute automarkide eksperimenteerija.

Selleni läheb ehk veel aega, kuid niinimetatud kiigukatse sooritas Monika juba edukalt.

GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina Rooli võimu katsetusel4Esmalt viidi saates jutt naiselikkusele ja tunti huvi, kas Monika kiigukatset kardab ka. “Ega ma väga ei karda. Siia tulles ei teadnud, et ennast saab proovile panna. Väljakutse on kindlasti huvitav,” lausus Kuzmina ning arvas, et katsetamisel läheb ennekõike tarvis hoopis keskendumisvõimet.

Jutud räägitud ja juba oligi Monika maasturiga katsel! Tema ajaks osutus 0,54, mis on seni saates osalenud tuntud inimeste paremuselt kolmas resultaat – Tanel Talve (0,37) ja Andres Puusepp (0,42).

GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina Rooli võimu katsetusel8“Super! Ma arvan, et see oli algajaõnn,” kommenteeris Monika oma tulemust.

Saatejuht Robert Rool tundis huvi Monika Kuzmina tänaste tegemiste vastu ning palus pakkuda ideid, kuidas käituda Eestis roolijoodikutega. Peatoimetaja rääkis lähemalt enda loodud ja arendatavast heade uudiste portaalist GoodNews, kuhu ta ootab muuseas häid uudiseid muuhulgas kõigest, mis seotud liikluskultuuri ja automaailmaga.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas 

Head Uudised GoodNews