1. Avaleht
  2. Toode
  3. Goodyear tutvustab Genfis AA-reitinguga EfficientGrip Performance rehve
Goodyear tutvustab Genfis AA-reitinguga EfficientGrip Performance rehve

Goodyear tutvustab Genfis AA-reitinguga EfficientGrip Performance rehve

Goodyear EfficientGrip Performance (1)Sarja EfficientGrip Performance suverehvid on pälvinud Euroopa rehvimärgise kõrgeimad hinded.

Goodyear tutvustab Genfi rahvusvahelisel autonäitusel uut AA-reitinguga rehvi EfficientGrip Performance, mille ettevõte tõi kaheksas mõõdus turule aasta alguses. See teeb Goodyearist ühe laiema valikuga AA-reitinguga mõõtude rehvitootja. Kaheksa uut AA-hindega mõõtu täiendavad Goodyeari juba turul olevat BA-reitinguga pakkumist, mis hõlmab EfficientGrip Performance’i 53 BA-hindega rehvimõõtu.

Goodyear EfficientGrip Performance (2)AA on kõrgeim Euroopa rehvimärgise hinne ja tähistab rehvi, mis on pälvinud hinde „A“ nii kütusesäästlikkuse kui ka haarduvuse eest märjal teekattel. „A“ märgis kütusesäästlikkuse eest tähendab, et rehvi veeretakistust on vähendatud. AA-hindega rehvide turuletoomine tugevdab Goodyeari positsiooni rehvimärgise liidrite hulgas ja ettevõtte jätkuvat pühendumist innovatsioonile.

„Märgistamise võtsime käsile 2012. aastal ja näeme jätkuvalt, kui väärtuslikud on kõrge hinde saanud rehvid meie klientidele ja kogukonnale tervikuna,” ütles Goodyeari suhtekorraldusjuht Lie Junius. „Praegu liigume selles suunas edasi, pakkudes rehve, mis saavutavad rehvimärgiste süsteemis tipptulemusi. Samas soovime Euroopa Liidult aga veelgi ulatuslikumat reguleerimist, sest rehvimärgise süsteem aitab tarbijatel saada parema ülevaate rehvi omadustest, kuid praegune süsteem võtab arvesse ainult kolme kriteeriumit. Meie oma tootearendusmeeskond arvestab aga enam kui 50 kriteeriumiga, et tagada toote turvalisus, kindlus ja kvaliteet.”

EfficientGrip Performance_205-55 R16_view3_Front.jpgGoodyear oli esimene, kes võttis AA-kontseptsioonrehvid kasutusele 2012 mais – kohe esimesel päeval, mil EL-i rehvimärgistus jõustus sissejuhatavalt vabatahtlikkuse alusel. Nende kontseptsioonrehvide turuletoomisest alates on Goodyear jätkanud tööd tehnoloogia arendamisel, et veelgi täiustada konstruktsiooni täppishäälestamist, turvisematerjali ja tootmisprotsessi.

„Meil on väga hea meel tuua turule kaheksat uut AA-hindega rehvimõõtu. Oleme oma rehvide tootmisel pühendunud uuenduslikkusele ja ülikõrge kvaliteedi tagamisele ning tänu EfficientGrip Performance rehvisarjale saame jätkata selles suunas liikumist,” ütles Goodyeari EMEA piirkonna turundusdirektor Hans Vrijsen.

Kaheksa AA-hinde pälvinud sarja EfficientGrip Performance rehvi on järgmised: 205/55R16 94W XL, 205/55R17 95V XL, 215/55R16 97H XL, 215/55R16 97W XL, 215/55R17 98W XL, 225/50R17 98V XL, 225/55R17 101W XL ja 225/60R16 102W XL.

Head Uudised GoodNews