1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. GURMAANIDELE! White Beach Golf restoran ühines vabalaud.ee keskkonnaga
GURMAANIDELE! White Beach Golf restoran ühines vabalaud.ee keskkonnaga

GURMAANIDELE! White Beach Golf restoran ühines vabalaud.ee keskkonnaga

Valgeranna restoran
Foto: Tiina Tammiste

Valgeranna golfiklubi White Beach Golf restoran ühines reserveerimise veebikeskkonda vabalaud.ee, mis soovitab restorane ja aitab mugavalt reserveerida laua. Vabalaud.ee koduleht on neljakeelne (eesti, vene, inglise, soome) ning nimekirjast leiab hetkel üle 100 Eesti söögikoha.

Restoran White Beach Golf restoran avati 2015. aasta kevadel, kui valmis Valgeranna golfiväljaku uus klubihoone ja seati sisse moodsa tehnikaga köök. “Meie köök on stiililt euroopalik – kasutame võimalikult palju värskeid ja naturaalseid toorained, ning meie menüüst leiab igaüks midagi oma maitsele,” tutvustab restoran ennast. “Kõik mida me köögist väljastame, on väga kvaliteetne ja kaunilt serveeritud ning road on piisavalt suured selleks, et klient ei peaks enne koju jõudmist veel kusagilt midagi peale haukama. Suveperioodil töötame igapäevaselt ning klientide käsutuses on lisaks 80-kohalisele saalile ka suurepärase vaatega 90-kohaline välisterrass.”

Valgeranna restoran3

Valgerannas asub Pärnu lahe ilusaim rand, mis on kesksuvel päikesepüüdjate poolt vallutatud ja aastaringselt looduse nautlejate lemmikkoht. Lisaks golfiväljakule on seal ka seikluspark ja terviserajad.

Jüri Kukk

Jüri Kukk Ajakirjanik