1. Avaleht
  2. Äri
  3. Gurmeeklubi OÜ pälvis konkursil „Eesti Parim Toiduaine 2015“ Tallinna eriauhinna
Gurmeeklubi OÜ pälvis konkursil „Eesti Parim Toiduaine 2015“ Tallinna eriauhinna

Gurmeeklubi OÜ pälvis konkursil „Eesti Parim Toiduaine 2015“ Tallinna eriauhinna

Foto: www.gourmetclub.ee
Foto: www.gourmetclub.ee

Konkursi „Eesti Parim Toiduaine 2015“ auhinnad anti välja 29. aprillil Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil. Tallinn on juba üle 10 aasta pärjanud eriauhinnaga Tallinna ettevõtjate uusi tooteid. Sel aastal pälvis auhinna Gurmeeklubi võitoode „Saaremaa või karulauguga“. Tallinn tunnustab Gurmeeklubi ka tubli tootearenduse ja koostöö eest suurettevõttega.

Gurmeeklubi originaalretsepti järgi Saaremaa võimeistritega koostöös valminud ehe või karulauguga sisaldab puhtaid eestimaiseid maitseid mõnusa koorevõi ja karulaugu näol. See on esimene Eestis valmistatud ürtidega võitoode, mille tehnoloogias ei ole kasutatud kuivatatud ürte. Uudsel viisil kiirkülmutatud maitsetaimede lisamisega saavutatakse koduselt värske maitseelamus.

Gurmeeklubi OÜ on varasemalt kasutanud paljudele tuttavaks saanud Vertigo Gourmet kaubamärki, mis kannab alates oktoobrist 2012 Gourmet Club nime.

Tallinna eriauhind – klaasikunstniku Anne-Liis Lehe valmistatud omanäoline eritellimustöö – väärtustab head eestimaist toitu.

Lisateavet Gourmet Club toodete kohta leiab nende kodulehelt!

Head Uudised GoodNews