1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. HEAKORRAKUU! Avatalgud toimuvad koostöös Helsingi, Turu ja Peterburiga
HEAKORRAKUU! Avatalgud toimuvad koostöös Helsingi, Turu ja Peterburiga

HEAKORRAKUU! Avatalgud toimuvad koostöös Helsingi, Turu ja Peterburiga

Foto: tallinn.ee
Foto: tallinn.ee

Tallinna 25. heakorrakuu avatalgud toimuvad 23. aprillil algusega kell 11.00 Stroomi rannas. Sellel aastal toimuvad talgud koostöös Helsingi, Turu ja Peterburi linnaga, kes korraldavad koristustalgud samal päeval.

Nelja linna vahel luuakse Skype vahendusel videosild, mille kaudu linnade esindajad jagavad tervitusi ja kuulutavad talgud avatuks. Avatalgutel korrastatakse Stroomi ranna äärsed alad, talgulistele pakutakse kehakinnitust, Põhja-Tallinna Valitsus tänab loosiga osavõtjaid ning võimalik on nautida meeleolukat muusikat ansambel Justament esitluses. Avatalgutel on huvilistel võimalus näha ja ka ise kaasa lüüa prügist kunsti tegemisel, mis pildistatakse üles ning saadetakse rändnäitusele.

Sellel aastal korraldatakse Tallinnas 25. korda heakorrakuud, mis algab 15 aprillil ning kestab 15. maini. 15. aprillil algusega kell 11 toimuvad Tallinna Keskkonnaameti talgud Hiiu-Rahu kalmistul, kus korrastatakse kalmistu territoorium. 18. aprillil algusega kell 13 toimub Tallinna Kommunaalameti korraldatud iga-aastane tänavapesuaktsioon Rannamäe teel. 

Sellel aastal toimub koostöös Eesti Muusika Päevadega heakorrakuu eelsoojendus, kus 16. aprillil on Vabaduse väljakul elava muusikaga tantsuetendused nimega “Suurpuhastus”, kus muusikainstrumentidena kasutatakse luudasid ja harju. Esimene taoline kontsert toimus 6. aprillil.

Head Uudised GoodNews