1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. HEAKORRATALGUD! Mupo koristas Haabersti jäähalli ümbrust
HEAKORRATALGUD! Mupo koristas Haabersti jäähalli ümbrust

HEAKORRATALGUD! Mupo koristas Haabersti jäähalli ümbrust

Talgud2Munitsipaalpolitsei Ameti töötajad osalesid traditsioonilistel heakorratalgutel. Seekord toimusid need Haabersti linnaosas, kus koristusalaks oli Rocca al Mare kaubanduskeskuse ja jäähalli taga olev territoorium. Linnaosa tagas talgulistele koristusvahendid ning meeldiva üllatusena ka talgutoidu.

Linnaosa esindaja sõnul on koristusala üheks murekohaks koolilapsed, kes Rocca al Mare koolist läbi metsasalu Õismäele kõnnivad. Seda kinnitas ka koristustegevus – teeradade kõrval leidus hulgaliselt krõpsukotte ja jäätisepabereid. Töö käigus leiti tavalisele olmeprügile lisaks veel elektriboiler, täispuidust tükkideks võetud sektsioonkapp, pikk sinine rulli keeratud vaip ja kasutuskorras jalgratas. Lisaks avastati mitu mahajäetud, arvatavalt kodutute poolt rajatud ja tänaseks amortiseerunud kilest püstitatud elupaika ning lemmiklooma haud, mis oli märgistatud ristiga.

Kohalikud elanikud palusid talgulisi tänada, sestk kuigi kaunist metsaalust üritatakse ka omal jõul koristada, on prügistamine kahjuks non-stop protsess.

Mupo heakorratalgud on traditsiooniline ettevõtmine, varasematel aastatel on käidud kahel korral koristmas Lasnamäl ja Nõmmel. Seekord otsustati Haabersti kasuks. Eesmärgiks on aastatele koristusring peale teha kõikidele linnaosadele, kus Mupo tugipunktid asuvad.

Head Uudised GoodNews