1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. HELKUR ON POP! Tänavused liiklusohutuse auhinna laureaadid on selgunud
HELKUR ON POP! Tänavused liiklusohutuse auhinna laureaadid on selgunud

HELKUR ON POP! Tänavused liiklusohutuse auhinna laureaadid on selgunud

HelkurMärkimisväärse panuse eest liikluskasvatuse korraldamisse ja liiklusohutuse arendamisse pälvisid Maanteeameti tunnustuse 16 pedagoogi, 4 kohalikku omavalitsust, 5 koostööpartnerit ja 5 sündmust üle Eesti, kirjutab Kuma.fm.

Tänavu esitati konkursile 62 kandidaati, kelle seast tegi lõpliku valiku Maanteeameti ennetustöö ja liiklusohutuse osakonna töötajatest koosnev komisjon.

Liiklusohutuse Aasta Õpetaja – üldhariduskoolide kategoorias pälvis teiste hulgas tunnustuse Imavere Põhikoolist Margit Reinpõld. Kategoorias Liiklusohutuse Aasta Sündmus, tunnustati teiste seas Paide Gümnaasium pojekti „Helkur on popp“, mille eestvedajateks on kooli õpilased ning õpetajad Siiri Sitska ja Ivi Kukk.

Iga-aastaselt välja antava Liiklusohutuse auhinna eesmärk on avaldada tunnustust isikutele või organisatsioonidele, kelle tegevus on olnud eeskujuks liikluskasvatuse ja liiklusohutuse korraldamisel ning ohutu liikluskultuuri propageerimisel. Liiklusohutuse auhinnad antakse üle 10. detsembril kell 13.00 Viljandis Pärimusmuusika Aidas toimuval vastuvõtul.

Allikas: Kuma.fm

Head Uudised GoodNews